上一頁下一頁
發新話題

《教學》導入WE10真實隊旗隊徽補丁及減肥教學

收藏  |  訂閱
197  52.1k

Look very complex, but thx!!

請問有咩牌子既碟最好用呀? 同埋用咩速度燒最好? 我部係50006機, 可唔可以用dvd+r ? 因為我已經用左好多隻dvd-r 黎燒winning 10 但係都冇一隻可以好正常咁玩到...pls help..

终於成功了.谢谢.

可唔可以做唔减肥的ISO出来?
因以前看别人把CD-iso做DVD时都要为它增肥.是不是肥的好load D?

先謝謝啊
但還會有埋球衣, 鞋, 波 等嗎 ?
期待中... ...

引用:
原帖由 highotguest 於 2006-4-29 12:26 AM 發表
�於成功了.㩧㩧.

可唔可以做唔?隍峈截SO出�?
因以前看?g人把CD-iso做DVD�都要�它增肥.是不是肥的好load D?
弓起,我以為無人看得明。:011:

減肥後也是DVD啊:001:,當然可以不減肥,但要用多幾個軟件,恐怕其他人會頭痕,現在只要用一個expert就搞掂,多方便啊。:cool:

你可以比較4.13G/1.63G那個load得快,我沒有數據,因我用hdd玩。:cool:

引用:
原帖由 ojbj 於 2006-4-29 01:24 AM 發表
先謝謝啊
但還會有埋球衣, 鞋, 波 等嗎 ?
期待中... ...
好似有波同鞋既patch,波衫邊有咁快呀:001:

��做了只V2的,又出�V3.唔知几�final?

想�波同鞋既patch系唔系又是灮做?那里有下?

我想請問各位大佬,我果部係36000機,我用左好多方法燒出黎,都係load唔到,有試過減肥,都不行.請有沒有另外有辦法可以幫我.

引用:
原帖由 highotguest 於 2006-4-29 01:47 AM 發表
��做了只V2的,又出�V3.唔知几�final?

想�波同鞋既patch系唔系又是灮做?那里有下?
Translation:

Edit Mode: 98%
Int. Challenge:99%
Random Challenge:99%
Master League:99%
Cup:99%
League: 99%
Options: 99%%
Match: 100%
Training: 95%
Nippon challenge:99%

readme作者說這可能是最後,但v2也是說最後:022:

波與鞋我是聽人說,我也不知道那裏有

insert波、鞋可能有不同,但不是十分肯定,我都很久沒有editing,但都是修改0_test.afs save as再replace舊的

好多次燒錄失敗,要否買新一部DVD燒錄機,便可以燒錄成功嗎?如何意見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆