上一頁下一頁
發新話題

《教學》導入WE10真實隊旗隊徽補丁及減肥教學

收藏  |  訂閱
197  52.0k

引用:
原帖由 川sir 於 2006-4-24 03:16 AM 發表

點轉ntfs  ??????
http://forum.188channel.com/view ... amp;extra=page%3D14

引用:
原帖由 boykins 於 2006-4-24 02:55 AM 發表
減左肥會唔會小左D資料 同會唔會load慢左  定會load快左呢?.?
減左果D只不過係垃圾文件,所以唔會小左資料,至於會唔會load得慢我就唔知,因為我用HD玩,快少少or慢少少好難感覺到:022:,你用碟玩而燒4G以上iso無問題,就唔需要減肥,如果你用盡所有方法都load唔到集碟,減肥可能係唯一解決方法,我都無減肥燒碟,所以不清楚loading時間,如果你DVDR多,可以一試,睇下會唔會load得快。:cool:

THX~~有用!

Useful information, Thx!!!!

引用:
原帖由 bele 於 2006-4-24 08:36 AM 發表

減左果D只不過係垃圾文件,所以唔會小左資料,至於會唔會load得慢我就唔知,因為我用HD玩,快少少or慢少少好難感覺到:022:,你用碟玩而燒4G以上iso無問題,就唔需要減肥,如果你用盡所有方法都load唔到集碟, ...
thx:014:

Thx~~~

good thx
so much
i have the problem of loading it

step 3睇唔到張野呀= =

請問如果要直接燒Xbox要選邊個??

引用:
原帖由 緯仔~ 於 2006-4-24 04:53 PM 發表
step 3睇唔到張野呀= =
睇唔到圖請refresh多幾次:001:,其實唔需要圖片,幾句文字都可以搞得掂。

1)執行expert_v1.03.exe(pluginsShrinker_ps2_CdDvd5_iso.epi)
2)Open big File(cvn-we10.iso)
3)extract LBA
4)extract file
5)rebuild file
6)rebuild lba
7)燒錄new ISO(new-cvn-we10.iso)

:cool:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆