上一頁下一頁
發新話題

《教學》導入WE10真實隊旗隊徽補丁及減肥教學

收藏  |  訂閱
197  52.0k

引用:
原帖由 bele 於 2006-4-24 06:52 PM 發表

如果有一個版叫灌水區,我實投你一票做這個版版主。:022:
CCC 多謝:014:

有無人試過將FF12 的iso 減肥?? 樓主又有無試過??
我隻FF12 load 得好慢,有時load CG 會lag
....同埋減肥後會唔會絛左D cg?? 係咩原理減肥??

我照足晒你咁做!
都燒埋出黎!
但係ps2 load 唔到喎!! 你地得唔得呀??

引用:
原帖由 緯仔~ 於 2006-4-24 07:10 PM 發表
版主你知唔知幾時有cd ver呀= =
今集data比上一集多幾百M,我諗出CD版機會都幾微:022:

引用:
原帖由 198877 於 2006-4-24 07:13 PM 發表
有無人試過將FF12 的iso 減肥?? 樓主又有無試過??
我隻FF12 load 得好慢,有時load CG 會lag
....同埋減肥後會唔會絛左D cg?? 係咩原理減肥??
你估expert係神仙棒,乜野game都可以減:001:
我無減到FF12,兩三G就話要減,減得一兩百就無謂side時間研究,何況佢又唔support HDL,研究都side時間。

我下載緊羅拉 同 首都高賽車:漂移
bele 知唔知好唔好玩=o=

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-4-24 07:29 PM 發表
我下載緊羅拉 同 首都高賽車:漂移
bele 知唔知好唔好玩=o=
你都好out下,羅拉我一早爆左機,漂移日版一早玩過,不過無爆到機

兩隻都幾好玩呀

:cool:

引用:
原帖由 bele 於 2006-4-24 07:32 PM 發表

你都好out下,羅拉我一早爆左機,漂移日版一早玩過,不過無爆到機

兩隻都幾好玩呀

:cool:
=o=我學你a_a
等美板出先玩ccc XXDD

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-4-24 07:36 PM 發表

=o=我學你a_a
等美板出先玩ccc XXDD
又唔係rpg:001:,如果乜都等美版就唔駛打機:001:

引用:
原帖由 bele 於 2006-4-24 07:40 PM 發表

又唔係rpg:001:,如果乜都等美版就唔駛打機:001:
T__T 串我
你好野T__T

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆