上一頁下一頁
發新話題

《教學》導入WE10真實隊旗隊徽補丁及減肥教學

收藏  |  訂閱
197  52.1k

引用:
原帖由 0305 於 2006-4-24 09:18 PM 發表
做唔倒第3個step=.=搵唔倒減肥前ISO"cvn-we10.iso       點樣搵既?
下載完解壓4G幾果個咪就係大肥婆:001:

我解左4G個file搵唔倒iso檔.....

只係見到好多AFS檔

引用:
原帖由 0305 於 2006-4-24 09:26 PM 發表
我解左4G個file搵唔倒iso檔.....

只係見到好多AFS檔
做乜unzip 4G個file,你第一次燒碟嗎?你下載完解壓只得一個file ,大小是4.13G,它己經是一個iso,big file就是它,open big file選它就沒錯,不要將它解壓:022:

引用:
原帖由 bele 於 2006-4-24 09:18 PM 發表

:angry:響妮個moment我要爆啦:angry:

你將相笑死我-.-

ccc 做左頭像

點解我ok晒d野知後..個NEW-CVN-WE10又係一個壓縮檔黎?唔係好似你敢係1個iso檔

引用:
原帖由 0305 於 2006-4-24 09:51 PM 發表
點解我ok晒d野知後..個NEW-CVN-WE10又係一個壓縮檔黎?唔係好似你敢係1個iso檔
size係唔係 1718332KB?是的話,這個就係減左肥既ISO,你見到幅圖同你唔同,可能因為你無顯示副檔名和icon同winrar 關聯,所以見到自己個圖同winrar一樣,這是無問題,燒錄這個iso(new-cvn-we10)就無錯。

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-4-24 09:47 PM 發表
ccc 做左頭像
做乜著我舊鞋:001:,我以前用呢個做頭像:cool:

引用:
原帖由 bele 於 2006-4-24 10:16 PM 發表

做乜著我舊鞋:001:,我以前用呢個做頭像:cool:
我未見過你轉過頭像

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-4-24 10:19 PM 發表

我未見過你轉過頭像
可能果時未出世/未戎奶,所以見過都無印象:022:

點解pc game都有人向我報告投訴,應該搵你先岩,你好似好得閒:001:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆