多行不義, 必遭天遣

收藏  |  訂閱
26  2.0k

引用:
原帖由 peterchung111 於 2006-4-23 08:29 PM 發表
多行不義, 必遭天遣...
夏志信就係一個例子

引用:
原帖由 horse112211 於 2006-4-30 02:42 AM 發表
你地諗下點解你地輸佐咁多次都仲要賭,輸佐應該要知道點解輸,有時真係睇少佐賽績晨操,佢地落飛贏馬係應該,因為佢地日日十幾個鐘對住D馬點都熟過你地日日對住D賽績同電視晨操。

同埋例如精梳王岩岩39倍贏馬, ...
支持你嘅講法,難道你是馬神fans?大部份馬迷都是低水準,自以為很認知,以為很了解,以為很盡力,當輸咗嗰陣就話造馬又乜又物,造馬底出嗰隻馬都要有能力先得架,難道隻隻馬拉住任佢過,跟本就是大家忽視咗呢類馬,講番精梳王例子,未贏前一仗由賴容安以可後上如飛殺入三甲,為何贏馬嗰塲有幾十倍?是否輸一塲就話佢冇能力爭勝?如果各位唔懷疑精梳王跑入位置嗰塲嘅實力,當股票口甘投資繼續跟進以得到可觀的回報啦!要知道馬唔係機器,每次賽事唔一定keep到狀態,情緒,賽事中的步速形勢,意外,D變數每次都唔同,多不勝數,我唔係話自己賭得有幾叻,(輸)在這遊戲裏常常發生,只係覺得大部份馬迷輸咗之後通常都賴造馬,但冇賴自已冇眼光,造馬底出永遠長存,不如用過反向思維,尋找有實力嘅冷門令自已變成造馬底出嘅受害者變成受益者好過啦!我唔係想幫人賣廣告,亦唔係同佢有利益關係,各位想認知多D賽馬知識的話,有機會嘅話揾本馬神睇吓啦!要揾都唔易因為最後一期从是幾年前嘅,佢就講到俾你聽乜嘢係正確賽馬知識啦,不過話你知睇完唔代表你就能贏,等同俾本九陽神功你唔等於你會練成而成為絕世高手,都係睇資質同努力嘅,好過又要賭輸咗又要賴,有D人唔開自己買嗰D就話造馬架啦,黑暗一定有,但一季口甘多次賽事都唔係好多單啫,大部份都係自己睇唔通同忽視咗D冷門馬嘅機會,本人最近代表作係約咗赤道小子去打邊爐,一個人响世上口甘鐘意賴依樣懶嗰樣做邊行都唔會叻咗去邊,祝君好運!从上為本人愚見,睇完無須激動。

引用:
原帖由 7811171220 於 2006-4-24 05:07 PM 發表

同錢有關o既遊戲都係咁架喇!
我都試過俾班騎練同馬主搶錢啦!
落注時條Q有過百倍,點知開跑時得番七十幾倍,我都唔見好多錢呀!
不過講番轉頭,全世界馬會都係咁黑暗!
雖然我地係馬會客仔,但係呢個& ...
(搶錢)馬主練馬師當然有權落注啦,唔通你係有關人等知道隻馬搏殺唔買呀?正確講法係你分咗佢D錢先啱,呢種慣性講法係本末倒置,重有一個慣性錯誤講法係嬴(馬會錢)馬會跟本冇輸過一分一毫,而係贏家嬴咗輸家D錢,馬會只係抽水同分配派彩。

成個馬會高層咪係幕後黑手牛鬼蛇神 ....唉:014:

其實都關講馬個d 人既質素問題~

其實細心諗下唔關事架,
十年前既賽馬都製造咁多職業賭徒出現,
可況宜家十年後今日資訊科技咁發達.

所以我覺得馬會唔單止冇好好咁監管, 佢地應該有幕後助長呢種風氣,
唔係冇理由咁離譜眼冤.

小賭怡情

前往最後回覆