上一頁下一頁
發新話題

[2/11] [連載][自seed] [AVI / RMVB] 日式麵包王 (第1-60集)

收藏  |  訂閱
87  142.2k

要返工呀!!!!!! 希望各位俾d時間我, 我一放工便會轉片並seed 出.... 幫幫手做下種, 我一個人唔 seed 得幾多集, 我仲有其他節目要 seed.... 好慘. 各位求下你地幫幫手... 我一個人要 seed 廿幾個 torrent.......

引用:
原帖由 kaya106 於 2006-5-24 07:18 AM 發表
Thx^^
人在美國~多謝你丫^^
如果唔係都唔知點睇囉~
and~如果得閒可以reseed一下前面個d嗎?
3~8 and 10冇full的種~
拜託了^^謝謝
好 seed 完新個幾集會 reseed 番舊0個d

有冇搞錯... 我seed 到 15:00 都見到有幾粒 seed, 依家居然冇........ 我要轉今日 0個 集, 之後先會 開始 seed 番, 未得的朋友等下.... 真係咁多 快閃, 咁我點, 咪要 24 小時 seed...... 開多幾條 boardband 都唔掂

今日放假, 所以早了 seed, 各位, 記得幫手做種呀.................................

引用:
原帖由 pat1234hk 於 2006-5-24 08:30 PM 發表
我全力支持!!!!!!!!!
你可不可以seed第九集先!!!!!!!!
Thank you
..... 現在 reseed....:009:

引用:
原帖由 bbq234 於 2006-5-24 11:12 PM 發表
你好:
你都得咁好,唔支持你,留少少言,真係對唔住你.
我都會幫你做下種.睇時間啦..總之有時間,就幫你做,
我自己都係要做種.都幫唔得幾多呢!!

謝謝你的分享和提供!!!!
得你咁講, 我都好感動, 一齊加油吧!!!!

第 15 集 seed 出, 加油呀!!!!!1

今個星期又搞掂, 各位慢用....

第 17 集 ok, 今日 0個集 要零晨先可以放, 因為要返工

引用:
原帖由 RaY仔 於 2006-6-8 12:55 AM 發表
有冇一次過dl哂既種??
冇.. 因為未完, 點樣一次過????????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆