上一頁下一頁
發新話題

應馬友要求搵愛駒相

收藏  |  訂閱
546  377.2k

好野!!!
讚!!!!!!!!!!!!!!!!!1
連"銀星一號'呢隻害到畢奇殘廢戴萊死亡o既害羣之馬都有

咁我要以下o既令騎師嚴重墜馬o既馬
又考下你搵唔搵到

"兆寶" 踢中雷誠個頭,雷誠經電腦掃瞄後,腦部淤血成個網球咁大,昏迷成個月
"漢廷之寶" 踏正簡慧榆, 導致小妹死亡
"如我所願" 脾氣極臭之馬, 累到我前同學亦都係前騎師鄭昌偉o既細路鄭昌達死亡

再加一隻
唔係害人
係害馬
鍾意咬其他馬的岳敦馬房"威榮"

再舊D o既又得唔得?

引用:
原帖由 snky 於 2006-9-29 01:20 AM 發表
kc10412 ~~我想問下你知唔知邊度有得download以前果d賽事~~我知馬會有得睇~~但係我想keep呀~~奔騰贏第2次女王柸果場呀
你搵到條片既網址後就right click "另存新檔"
用記事本打開,你就會見到有兩個地址
例:
<REF HREF = "mms://wm.hkjc.pbase.net/data2001/datatemp/replay/20050424/chi_20050424_race08_500.asf" />
<REF HREF = "http://wm.hkjc.pbase.net/data2001/datatemp/replay/20050424/chi_20050424_race08_500.asf" />

你另存呢個asf檔,再用asf converter轉翻做wmv,mpeg or avi,就可以keep到個file唔駛再上網睇

asf converter:
http://www.boilsoft.net/download/asfconverter.exe

希望幫到你:014:

引用:
原帖由 醬爆牛丸 於 2006-9-28 10:34 PM 發表
kc兄
之前向你求左君子同萬事勝既相
而家又諗到d愛駒想求相:007:

1「欖球精英」
2「大業之寶」
3「再創高峰」
4「足水」&「足印」

我記得1同2好似有一場影頭馬相,好似係沙田千六...唔知 ...
足印係一場三班1000米賽事中突然急劇外閃不受控制,最後撞到靠近公眾席既欄,騎師李格力就被拋到去公眾席
但你既要求中,我就淨係得足水既相~~

欖球精英

大業之寶

再創高峰

足水

引用:
原帖由 lunab131083 於 2006-9-29 01:03 AM 發表
我又想要''百看不厭''thx
百看不厭

引用:
原帖由 ProfDoraemon 於 2006-9-29 03:24 AM 發表
好野!!!
讚!!!!!!!!!!!!!!!!!1
連"銀星一號'呢隻害到畢奇殘廢戴萊死亡o既害羣之馬都有

咁我要以下o既令騎師嚴重墜馬o既馬
又考下你搵唔搵到

"兆寶" 踢中雷誠個頭,雷誠經電腦掃瞄後 ...
得如我所願:006:

如我所願

我愛駒(綠野神駒)...唔該晒

引用:
原帖由 eric58 於 2006-9-29 09:19 PM 發表
我愛駒(綠野神駒)...唔該晒
綠野神駒

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-9-29 06:38 PM 發表
足印係一場三班1000米賽事中突然急劇外閃不受控制,最後撞到靠近公眾席既欄,騎師李格力就被拋到去公眾席
足印 o個場係因為突然嚴重內出血, 無法支持所以至急劇外閃仲撞落條欄度, 氣絕而亡:dumpfound
事後東方好似仲登過一張隻馬死左 o係條欄度 o既大頭close up 相......影到足印成鼻血咁訓左 o係度........:006:

唔該~~
物華天寶,週年旺相,確利,金旺旺,皇冠勇士,實友,大快樂,鋼力,雪榚,雪球,急先鋒,金蘋果
一打多唔多?

引用:
原帖由 lamborghinihk 於 2006-9-30 11:56 PM 發表
唔該~~
物華天寶,週年旺相,確利,金旺旺,皇冠勇士,實友,大快樂,鋼力,雪榚,雪球,急先鋒,金蘋果
一打多唔多?
物華天寶

確利

金蘋果

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆