上一頁下一頁
發新話題

應馬友要求搵愛駒相

收藏  |  訂閱
208  377.0k

引用:
原帖由 lung182003 於 2006-9-17 11:42 AM 發表
請問各位大哥有無金銀城的相片呢 ???
金銀城

引用:
原帖由 yiu_1128 於 2006-9-17 03:00 PM 發表
想問冇有日月神駒
日月神駒

引用:
原帖由 yiu_1128 於 2006-9-19 12:57 PM 發表
唔該哂我想要多一張有冇奇貨可居呀
奇貨可居

引用:
原帖由 auindi 於 2006-9-23 02:34 AM 發表
我想要「馬英雄」同「勝必先」呀,唔知有無呢?
馬英雄

勝必先

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-23 08:13 AM 發表
我想要~陽明戰駒、小燕子、電子騏鏻~Thanks
陽明戰駒

小燕子

電子麒麟

引用:
原帖由 bu0919 於 2006-9-23 11:17 AM 發表
KC 兄,唔知你有冇紅錢、鋼力、輕快而出同玉峽生輝 o既相?
thx!!
鋼力

紙醉金迷

馬威力

俊歡騰

真叻仔

引用:
原帖由 snky 於 2006-9-29 01:20 AM 發表
kc10412 ~~我想問下你知唔知邊度有得download以前果d賽事~~我知馬會有得睇~~但係我想keep呀~~奔騰贏第2次女王柸果場呀
你搵到條片既網址後就right click "另存新檔"
用記事本打開,你就會見到有兩個地址
例:
<REF HREF = "mms://wm.hkjc.pbase.net/data2001/datatemp/replay/20050424/chi_20050424_race08_500.asf" />
<REF HREF = "http://wm.hkjc.pbase.net/data2001/datatemp/replay/20050424/chi_20050424_race08_500.asf" />

你另存呢個asf檔,再用asf converter轉翻做wmv,mpeg or avi,就可以keep到個file唔駛再上網睇

asf converter:
http://www.boilsoft.net/download/asfconverter.exe

希望幫到你:014:

引用:
原帖由 醬爆牛丸 於 2006-9-28 10:34 PM 發表
kc兄
之前向你求左君子同萬事勝既相
而家又諗到d愛駒想求相:007:

1「欖球精英」
2「大業之寶」
3「再創高峰」
4「足水」&「足印」

我記得1同2好似有一場影頭馬相,好似係沙田千六...唔知 ...
足印係一場三班1000米賽事中突然急劇外閃不受控制,最後撞到靠近公眾席既欄,騎師李格力就被拋到去公眾席
但你既要求中,我就淨係得足水既相~~

欖球精英

大業之寶

再創高峰

足水

引用:
原帖由 lunab131083 於 2006-9-29 01:03 AM 發表
我又想要''百看不厭''thx
百看不厭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆