[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

收藏  |  訂閱
12  51.6k

引用:
原帖由 myselfearth 於 2006-6-12 04:41 PM 發表

我只係算玩左排,太耐好多都唔記得,
你地問起既我應該記得,哩d只係比d未玩過,分享下小小心得,
我以前玩咁多次,從未試過想打佢地時,轉地圖十次以內搵到d獸:angry:
玩哩隻game最花時間亦唔值既地方:搬泥 ...
係ps機我見到妖精都吾想同佢打架=.= ,就算係勁野都有5成機會死....
無用密技,拿道具(回hp mp果d),想打win頌難:022:
厘隻game都晒左我吾小時間,我以前玩無略.....自己周圍去睇下有咩新野
,依家吾係有模擬器(有加速) ,我都吾會再玩:014:
引用:
原帖由 不幸小王子 於 2006-6-12 05:20 PM 發表
有冇人記得呢隻game呢~
係唔係有個一開機就超多進化道具既秘技?

記得個時有個幫人看鋪既mini game 玩左我勁耐= =

期望搵埋card game版

另外 有冇人有xp可以用既ps模擬器 以前用開個用唔到
一開始choose晒名後,按一下start ,then狂按三角,比佢食一個道具,再按三角。
如果work左,你會係下邊線的中間,吾好接近上面果二隻野
(吾知有冇講少左野)

引用:
原帖由 伊織 於 2006-6-12 09:39 PM 發表
今日終於玩完呢隻  game
100繁榮+100%招
而家攪緊隻勁野同人對戰(發現左1個可以上網同人對戰既野 @@   而家練緊上網同人打)
e~~~~~正喎,我正苦惱緊厘樣野
到時到講比大家知呀:014:
引用:
原帖由 伊織 於 2006-6-12 09:27 PM 發表

我剛剛中完
而家繁榮得返28
要 load  save重玩...
避免方法係唔好同妖精獸講野(佢加入左之後)同佢講野有80%中呢個 bug
仲有一方法係 load  save= ="
我以前玩無遇過厘得問題,因為我無打過妖精
我知我隻野一定死(完全體都係咁話):022:
好彩知道bug ge原因=0=

引用:
原帖由 kam219 於 2006-6-12 11:04 PM 發表
點SAVE呀請問....??
之前燒左出黎BUT唔識SAVE
去長老屋,數碼機save

前往最後回覆