上一頁下一頁
發新話題

[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

收藏  |  訂閱
57  51.5k

引用:
原帖由 skywindman 於 2006-7-17 10:41 AM 發表
how to 換釣海龍獸支魚竿???
咩叫功積???how to get it?
THX
搵怪蛙皇拎,好似300功續分先有得拎

引用:
原帖由 leung_1116 於 2006-7-17 08:03 PM 發表
唔知點解我收唔到鼻屎獸呀....
我已經係15號同22號去...但係都見唔到果棵幼苗(即係變屎果棵野)
依家冇得食極上肉..好麻煩...= =
15號係種子獸附近有個+1000mp既乜乜乜雨,唔記得左乜名,
之後去同浮遊獸、種子獸、獨角獸之類幼年期其中兩隻,唔記得邊兩隻講野,
講完野去搵鼻屎獸果度見到有幼苗,使用乜乜乜雨,咁佢就加入。

引用:
原帖由 leung_1116 於 2006-7-18 01:42 PM 發表

THX~~~~
仲有我想問點樣先可以入到山寨收奧加呀!?
我依家去到山寨門口..
有隻亞古塞住左= =
入唔到去......
打羸左隻亞古...佢就即刻關左個門口
依家收唔到奧加...攪到收唔到跟住果d獸(貝殼,巨鯨.. ...
你應該未打第一次奧加獸,由角龍獸店行過去升降機途中應該會見到。

引用:
原帖由 apenough813 於 2006-7-26 12:34 PM 發表
打漏左冇問添,用電腦玩的話係點save架請問?
睇你用乜模擬器,vgs要自己建立

引用:
原帖由 leaf_chan 於 2006-7-27 01:03 PM 發表
各位大哥們,請問秘技中的飛了動畫後立刻按三角形掣,會出現很多進化道具。在很多幼年期的暴龍畫面中(不是只淨是老伯獸的畫面)用自動駕駛器,暴龍卻不肯吃.............
請問各位有沒有方法可以解決這問題?thanks!!
罵佢之後再比佢食囉...

引用:
原帖由 him90125 於 2006-7-28 12:46 PM 發表
我想問下系點學技ga?? 仲有點睇學左幾多技?
進化、戰鬥後學成

引用:
原帖由 curarpiktung 於 2006-7-28 05:11 AM 發表
我想問下呢 點樣養/用秘技 整隻 機械邪龍獸 做我隻跟班呀??thx~~
冇,哩隻係大佬專用既獸,冇得養

引用:
原帖由 careu 於 2006-8-2 01:21 PM 發表
毛人獸加左之後 ...去左邊到 ?地下道具屋又o係邊 ?
加入左惡魔獸、鼻涕獸、豆豆獸寄居係地下道具室既獸
入是但一隻就會開放,係道具屋既左邊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆