賽後討論遮打杯

收藏  |  訂閱
20  1.9k

賽後討論遮打杯

跑完我覺得好做馬,十足上次羸打比咁,成班收晒錢咁.
我覺得全場最盡力是精梳王,其他馬不能作準.

一早知爆冷羸啦.....你地諗下啦....何生未跑就book 左位慶祝......

大摩出3隻.....點都要比佢中返隻......

精梳王就後追馬.....琴日a 跑道 利後追........我唔明點解uwant d 人成日都冇計a b c 跑道係利咩馬-_-

所以土星0個d 前領馬咪輸晒......

p.s. 我中左第7場單t ga ^^

精梳王跑得好好....跑第2會好dd囉...我覺得....不過自由行實力都好利害...回氣再上..又比佢拎返個第2...=.=

補充多一句先.....lee 3隻馬都識走變化地.....

風云小子雖然都係後追馬....但係就唔係好識走變化地....加上佢好似前牌走完....可能累左.....
所以機會麻麻....跟本唔值得買....

如果唔係做馬.....都係得lee 3隻爭第一ga ja........綠色天地0個d 都係後追馬.....但係佢都未跑過加唔係好識走變化地=_=

引用:
原帖由 sazabi1688 於 2006-5-29 12:39 PM 發表

風云小子雖然都係後追馬....但係就唔係好識走變化地....
...
PLS CHECK RECORD BEFORE YOU MAKE ANY CONCLUSION, YOU ARE TOTALLY WRONG AR....

我第一季玩馬就係勝哥騎風雲小子o係變化地贏董事盃~

呢場我冇買爆冷....諗住上次對年長馬跑第六....今次都唔得掛....
點知Easy Win....唔通靳能真係咁高?

引用:
原帖由 charmbus 於 2006-5-29 02:37 PM 發表

呢場我冇買爆冷....諗住上次對年長馬跑第六....今次都唔得掛....
問題係何生未跑就book 定位慶祝.....你自己諗下...係唔係鬼鬼地=_=

引用:
原帖由 sazabi1688 於 2006-5-29 12:39 PM 發表

風云小子雖然都係後追馬....但係就唔係好識走變化地....加上佢好似前牌走完....可能累左.....
所以機會麻麻....跟本唔值得買....

如果唔係做馬.....都係得le ...
= =風雲小子最勁咪變化地囉= =
佢贏勝威旺都係變化地嫁- -
佢呢場輸係因為2400 太長= =

引用:
原帖由 mcc_89 於 2006-5-29 06:44 PM 發表

= =風雲小子最勁咪變化地囉= =
佢贏勝威旺都係變化地嫁- -
佢呢場輸係因為2400 太長= =
輸o係史科菲姐....如果戴勝騎會好好多!!!!

引用:
原帖由 charmbus 於 2006-5-29 14:37 發表

靳能騎得好唔好就難講~但自由行就騎得差少少~如果唔係咁長爆冷點都差d

前往最後回覆