<<真人真事>> 初哥寫報告( 連酒巴職員相片)

收藏  |  訂閱
7  2.1k

<<真人真事>> 初哥寫報告( 連酒巴職員相片)

我在國內工作的真實事, 初哥寫報告.

我係大陸做左年幾野, 好少出去玩, 但有幾次艷遇想係度同各位巴打分享,
1, 係一間普酒巴, 識左個酒巴職員A女, 識左幾個月, 一直無野, 朋友咁傾計, 但有一日A女暗示對我有意思, 就咁樣, 過左兩日, 我地就開房. 呢次同佢開過幾次, 後來分左,
2, 係一間按摩度, 第一次去同個女仔剩係傾計, 知道佢好慘:006:, 但我無表示, 剩係同情佢個D, 第二次去又搵佢, 可以渣波, 第三次去搵佢, 又係渣波而已, 第四次去, 佢表示話可以ML, 之後佢出左去買套, 咁就來左一次, 之後我又去過幾次搵佢, 都係ML. 但都係我帶套,  以上既渣波, ML無比過小費, 係免費的:013:. 之後我怕出事, 唔敢再去搵佢.
3. 係好耐之前係度POST過的. QQ女, 搞完仲比左個紅包我, 個次我勁唔好意思:embarrass.

新手分享, 以上都是真實的. 但而家我成年無出過去玩, 因為我好怕事. 男人都係好色, 最多都係抾按摩而已, 沒做過其他了.

寫得唔好, 多多諒解.

唉....之前既野, 忘記左去算啦...

引用:
原帖由 zxciop2004 於 2006-6-2 02:52 AM 發表
看不到啊????
點會睇唔到, 你要解壓:022:

引用:
原帖由 jklwong 於 2006-6-2 01:19 AM 發表
呃分
點呃分呀 , 大佬, 唔好搞亂擋:angry:

引用:
原帖由 MPFzenki 於 2006-6-2 01:56 AM 發表
呃分囉~~
點呃分呀 , 大佬, 唔好搞亂擋:angry:

引用:
原帖由 billybalala 於 2006-6-3 11:57 PM 發表
相裡面果個係QQ女?幾得bor..有無佢QQ號啊?比我丫...
之前我都有抄低佢個qq no. 但係小弟番到香港, 唔識註冊qq, 所以放棄左, 連個no. 都唔知去左邊....:019:

引用:
原帖由 starpentium 於 2006-6-4 12:21 AM 發表
多谢分享
条女几得喔!
係呀, 不過我再番去果度搵條女....但係佢已經唔係果度做啦....:010:

引用:
原帖由 kingean 於 2006-6-4 01:28 AM 發表
都没东西看。。。骗分。
你瞎架, 睇唔到, 咁大幅相睇唔到:angry:

前往最後回覆