上一頁下一頁
發新話題

【賽馬吹水區】 暑期就快到!!!快d入黎say聲hi~識多d馬迷!!

收藏  |  訂閱
81  5.9k

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 12:42 AM 發表
大家好,我是賭馬初哥,請多多指教:007:
:dumpfound你好賭馬了哥......
唱親隻馬大把人跟....整到熱哂:014:
仲要鬼死咁準:cool:

引用:
原帖由 zumger 於 2006-6-2 01:13 AM 發表

:dumpfound你好賭馬了哥......
唱親隻馬大把人跟....整到熱哂:014:
仲要鬼死咁準:cool:
係咩? 有D咁嘅樹?:004:

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 01:21 AM 發表

係咩? 有D咁嘅樹?:004:
:009:我儲定成舊銀子等你比心水
:018:可惜等到頸長:014:

引用:
原帖由 zumger 於 2006-6-2 01:27 AM 發表

:009:我儲定成舊銀子等你比心水
:018:可惜等到頸長:014:
通常我都係臨場睇形勢先定買乜,賽前一兩日貼的水準麻麻........:011:

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 01:31 AM 發表

通常我都係臨場睇形勢先定買乜,賽前一兩日貼的水準麻麻........:011:
咁你要多d黎我地既即場討論啦~

引用:
原帖由 zumger 於 2006-6-2 01:34 AM 發表

咁你要多d黎我地既即場討論啦~
好呀:014:好呀:014:

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 01:36 AM 發表

好呀:014:好呀:014:
初步有冇心水?:013:

hihi,小牛才疏學淺,望各位賜教~

見識到大家健談既一面真係好~

引用:
原帖由 醬爆牛丸 於 2006-6-2 01:53 AM 發表
hihi,小牛才疏學淺,望各位賜教~

見識到大家健談既一面真係好~
牛丸你好.....
你掛牌左咁耐都未同你傾過計~

引用:
原帖由 zumger 於 2006-6-2 01:38 AM 發表

初步有冇心水?:013:
認真刨就未有時間,初部就想再搏匹 工兵 ,上次明顯出錯腳唔識轉灣,跑直路啱哂,起碼一定有前速睇,今次神仙親操多課,又由1點幾倍大熱轉冷 (起碼4、5倍啦) 諗得過.....  

其次至再諗試閘贏 工兵 嘅 翱感 ,不過粗身馬可能要磨一場至得,除非好超級啦.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆