「好利威」出爭沙田煞科日一班1600米賽事

收藏  |  訂閱
11  773

「好利威」出爭沙田煞科日一班1600米賽事

「好利威」最終報名1600喇!!
http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp

同場「永利好」接近平磅較技,誓要爭取榮譽!
到底哪駒最強?請留意2/7 沙田一班1600米「支持愛駒,跑到最前」
支持「好利威」六戰六捷!!

一決高下~

兩隻都係小弟今年最喜愛的馬馬~
小弟當然希望"好利威"可以六連捷啦~
衰d講句...因為"永利好"跑過三甲嘛~
不過今劑就少左小弟o既偶像勝哥...
無論如何~呢場會係今年最有睇頭o既大戰~
無論結果係點~最緊要兩隻馬馬都唔好跑壞~
健健康康~下季可以衝出香港啦~

小弟估計"永利好"會借埋黎海榮o個七磅~唔知o岩唔o岩呢?

好利威 希望佢可以WIN啦!!!

精英大師一去.....好想有返另一隻馬王!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

支持 '''好利威'''' WIN!!!!!!!!!!

好利威應可又一談笑用兵地擊敗對手

.不如叫版主開盤賭隻馬今次出两倍以上定两倍以下.....

大家唔好唔記得新力升
佢小休之後如果仲有冼毅力騎
絕對可以做低好利威

引用:
原帖由 firepigpig 於 2006-6-27 09:01 AM 發表
兩隻都係小弟今年最喜愛的馬馬~
小弟當然希望"好利威"可以六連捷啦~
衰d講句...因為"永利好"跑過三甲嘛~
不過今劑就少左小弟o既偶像勝哥...
無論如何~呢場會係今年最有睇頭o既大戰~
無論 ...
可能用柏寶....
永利好晨操記錄:
27/06/2006 快操 沙田  全天候  31.1 27.0 (58.1) 柏寶 奇寵

引用:
原帖由 N次方 於 2006-6-27 03:23 AM 發表
「好利威」最終報名1600喇!!
http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp

同場「永利好」接近平磅較技,誓要爭取榮譽!
到底哪駒最強?請留意2/7 沙田一班1600米「支持愛駒,跑到最前」
支持「好利威」 ...
兩隻未跑過1600米既今季(明星馬)真係會為爭取(最進歩馬匹奨)而係最後一日谷起勇態硬拼一塲嗎?
如果認為一定會既・則亦小注怡情可也。
如果認為未必會既・則静心欣賞也不錯。

多謝~塚原刃~兄o既指教~
呢一場係大家都期望睇o既大戰~
希望大家可以好好欣賞啦~
最緊要兩隻馬馬健健康康啦~

其實新力升都有機會
始終係同爆冷o的一級馬跑過
有卡士喎

前往最後回覆