28/06/2006 星期三夜賽提供

收藏  |  訂閱
10  848

28/06/2006 星期三夜賽提供

重心馬 >>

Race 7) No. 7 黃鑽石

高質, 今次更加上 "韋達" 強配答, 原本之前睇好佢會係 "黃汝安" 今季畢業馬 (13 場), 但上賽日意外地爆出隻 "真旺財", 但馬已一早做好功夫, 上次休後積極操練, 兩試河閘, "韋達" 更加課課摸實, 重視之程度可見一班, 仍今次重心馬

冷腳 >>

Race 8) No. 5 衝勁直前

體力雄厚, 每常季尾都有好表現, 雖然上賽已勝, 但賽後繼續做功夫, 今次配番牌仔騎, 加上一檔, 再次入圍都唔奇

再追 >>

Race 3) No. 7 棋高一着

十歲老馬, 已無保留, 上次推介, 騎者出閘遲都可以跑番個第三, 今次賽前彈番課閘, 準備依然, 但可惜仍配 "嚴顯強":009:, 但眼見此馬之態況, 練馬師必定擺左好多心血落去, 固今次再追多次, 希望能為練者帶來第 13 場頭馬, 而最大對手為 10.鴻運至尊

支持!;)

各場提供 >>

1) 唔諗
2) 1.晨曦彩虹 7.更奇妙 3.呈祥 2.大滿貫
3) 7.棋高一着 10.鴻運至尊 9.虎虎生威 4.三陽啟泰
4) 6.真叻仔 3.夠信心 1.步步叻 10.飛快贏
5) 8.確叻寶 1.綠色天地 11.高暢 7.安翹
6) 6.幸運鑽石 11.強中霸 4.先機 5.功力勝
7) 7.黃鑽石 12.我來也 2.青蝠王 4.藍基因
8) 8.機緣之都 5.衝勁直前 1.大文豪 10.小飛象

睇黎第一場都好多人唔想買......主因應該係有7位減磅騎師上陣.....不過富向險中求呢....

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-6-27 07:47 PM 發表
重心馬 >>

Race 7) No. 7 黃鑽石

高質, 今次更?quot;, 但馬已一早做好功夫, 上次休後積極操練, 兩試河閘, "韋達" 更加課課摸實, 重視之程度可見一班, 仍今次重心馬

冷腳 >>

...
棋高一著?隻馬真係得咁多,何況練者唔係谷馬之人(俾大舊石就會有得贏,之後退役).
雖然上季尾同而家125的勝利飛駒串q,但形勢有先可以做到,配嚴強鬥志始終成疑.

黃鑽石上仗無飛下接近, 今場可抱樂觀!
衝勁直前和棋高一着難估, 小敲為宜!

引用:
原帖由 longchamp 於 2006-6-27 10:52 PM 發表
睇黎第一場都好多人唔想買......主因應該係有7位減磅騎師上陣.....不過富向險中求呢....
哈...咁閣下有冇乜野心水呀???紙上賽績我都係睇好隻大熱P"永同之寶"咋...但係咁既賠率走去買P又真係有點兒那個...買QP又唔知拖乜好...哈...

3隻都岩我心水,支持^^

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-6-27 22:10 發表
各場提供 >>

1) 唔諗
2) 1.晨曦彩虹 7.更奇妙 3.呈祥 2.大滿貫
3) 7.棋高一着 10.鴻運至尊 9.虎虎生威 4.三陽啟泰
4) 6.真叻仔 3.夠信心 1.步步叻 10.飛快贏
5) 8.確叻寶 1.綠色天地 11.高暢 7.安翹
6) 6.幸運鑽石 11.強中霸 4.先機 5.功力勝
7) 7.黃鑽石 12.我來也 2.青蝠王 4.藍基因
8) 8.機緣之都 5.衝勁直前 1.大文豪 10.小飛象
今次成績比較差, 下次有時間刨, 會再黎過 :024:

唔差囉, 俾三隻中黃鑽石和衝勁直前, 三串四都肥仔啦!

前往最後回覆