上一頁下一頁
發新話題

超龍珠Z(日版)

收藏  |  訂閱
237  33.8k

thk very much
:006:

引用:
原帖由 幽遊人 於 2006-6-28 09:12 PM 發表

咪打街機mode拎龍珠之後叫神龍~
打到咁上下叫神龍係會多多一樣野比你揀~
果時就揀平時冇果個~ 入面就有得拎新人物~
d龍珠係邊-.-??唔太識-.-唔該

引用:
原帖由 cwh0813 於 2006-6-28 07:02 PM 發表
點解我解壓後唔係iso檔ga,有無人可教下我呀
啱啱下載完,立即解壓,的確係 ISO 黎個喎!
你係咪解錯左其它野...???

引用:
原帖由 stevensh 於 2006-6-28 08:47 PM 發表
我雖然玩到....但係點解我要load好耐耐先玩到一局........
揀完人要load好耐先入到場....load完場景又要load好耐先開始打........
大家會唔會咁架??
如果讀得唔順,試下減肥燒錄:001:
http://forum.188channel.com/view ... &extra=page%3D1
引用:
原帖由 asdpk 於 2006-6-28 08:54 PM 發表
HDL support???
HDL支援,還可以減肥,減肥後只得7xxMB:001:

引用:
原帖由 獨爺 於 2006-6-28 09:13 PM 發表

打贏對方後就可以有龍珠!(計分畫面度有顯示的)

LOAD唔到畫面ge=.=

引用:
原帖由 獨爺 於 2006-6-28 09:13 PM 發表

打街機mode打win2場即1個人就有1粒~(唔一定要打爆機)
打爆就7粒拎晒~

重點要開卡先...你龜先人度開人物~
要用果個人物去打d龍珠~

3QQQQQ`

引用:
原帖由 bele 於 2006-6-28 09:18 PM 發表

如果讀得唔順,試下減肥燒錄:001:
http://forum.188channel.com/view ... &extra=page%3D1

HDL支援,還可以減肥,減肥後只得7xxMB:001:
thx 版主

引用:
原帖由 koch 於 2006-6-28 09:21 PM 發表

打贏對方後就可以有龍珠!(計分畫面度有顯示的)
打咩毛色先有計分畫面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆