上一頁下一頁
發新話題

打超龍珠Z load唔到同load得耐既人請進~~

收藏  |  訂閱
53  12.8k

我用maxell  1-8x +r ok 喎....好順呀!仲有隻game 好正 ...thx !!

我用Nero燒就load得慢
但我轉用Alcohol燒就load得順
唔知咁幫唔幫到你地呢?

引用:
原帖由 dragongt 於 29/6/06 02:00 發表
我用Nero燒就load得慢
但我轉用Alcohol燒就load得順
唔知咁幫唔幫到你地呢?
我同你調番轉~用酒精有時直頭load唔到反而用nero就好d

超龍珠記得減肥!!

4G 多變成 700M 多, 垃圾文件真多呀 ~~ :dumpfound

減肥相關方法:
http://forum.188channel.com/view ... &extra=page%3D1

多謝分享

copy another seed & use other type disc to burn . i had other ok one

邊d sin係ar?????一係你擺減o左肥個隻上黎la~~~~plz~~~~

引用:
原帖由 evileyes 於 2006-6-29 05:54 AM 發表
4G 多變成 700M 多, 垃圾文件真多呀 ~~ :dumpfound

減肥相關方法:
http://forum.188channel.com/view ... &extra=page%3D1
減完玩吾玩到先, 其實減左出黎果d係咩黎?

引用:
原帖由 784951623 於 2006-6-29 12:55 PM 發表
邊d sin係ar?????一係你擺減o左肥個隻上黎la~~~~plz~~~~
你到置頂教學帖內下載軟件,依次序按四粒button,過程都唔駛五分鐘。:001:

引用:
原帖由 chanman426 於 2006-6-29 01:18 PM 發表

減完玩吾玩到先, 其實減左出黎果d係咩黎?
呢個問題無人答到你,因為每個人機器損耗都不同,而ps2係一部好挑碟既機器,人地成功未必代表你亦會成功

不過以we10呢個經驗,有人減左肥先load到,仲load得快左:001:

減左果D係垃圾文件,無用的:001:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆