明日 2/7/2006 馬季煞科戰提供

收藏  |  訂閱
9  540

明日 2/7/2006 馬季煞科戰提供

Race 2)

東威之星尋冤雪 >>

今日霍達停賽期滿復出煞科戰, 夥拍上次無故被罰停賽之東威之星, 今次幕後刻意安排煞科戰, 停賽期滿再次配上霍達出賽, 完全係想向馬會表達當仗被罰之不滿, 今場無論騎練同幕後都鬥志壓一
同場陽光配萬成, 騎者來季不穫發牌, 馬有實力, 今場如能同霍達一齊返, 仲唔係一巴打埋去! 絕對係無聲既抗議 :024:

Race 8)

小武士增程必合 >>

小武士仍大馬一隻, 表現會係仗比仗好, 今次雖然增程跑, 但觀其步大而落腳唔急密, 賽前操練亦跳三段以訓練氣量, 今季最後一戰不會無的放矢, 必選之馬
配腳熱門可睇壹子彈, 今次亦增程跑, 啱晒蔡神仙之手法, 冷門就尚方寶馬, 上場初出而跑得近, 而且當場水準不低

策略 >>

W 2x3
R2) 東威之星 R8) 小武士

P 2x1
R2) 東威之星 R8) 小武士

QP 2x3
R2) 東威之星, 陽光
R8) 小武士> 壹子彈, 尚方寶馬

抖暑費, 就睇佢啦 ~ :024:

抖暑費就攞唔到, 養馬費就繼續供............:019:

下年再黎過 !! :017:

今日响馬場..買左條2X3Q   開心小子-時代明星.....開心之星-小武士....每條伍佰.....香晒:004:

引用:
原帖由 陳雄明 於 2006-7-2 22:58 發表
今日响馬場..買左條2X3Q   開心小子-時代明星.....開心之星-小武士....每條伍佰.....香晒:004:
2x3Q, 唔補多條 2x1QP, 好進取 wor ......... :004:

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-7-2 11:05 PM 發表

2x3Q, 唔補多條 2x1QP, 好進取 wor ......... :004:
入得場就好貪心...可能太有信心........小武仕今日130磅14檔响前面順放...以為有機....最後幾步:010:...大步馬太均速

引用:
原帖由 陳雄明 於 2006-7-2 23:10 發表

入得場就好貪心...可能太有信心........小武仕今日130磅14檔响前面順放...以為有機....最後幾步:010:...大步馬太均速
我自己都睇低左隻開心之星, 以為佢上場所贏既金獅勇將水準低, 結果連佢兩隻今日都贏埋 :dumpfound

咁全日有無斬獲 ??

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-7-2 11:17 PM 發表

我自己都睇低左隻開心之星, 以為佢上場所贏既金獅勇將水準低, 結果連佢兩隻今日都贏埋 :dumpfound

咁全日有無斬獲 ??
錢就冇啦!馬偉昌就拋左隻馬公仔我接到...算係安慰獎

引用:
原帖由 陳雄明 於 2006-7-2 23:22 發表

咁都好, 起碼都總算叫有 "收獲" :005:

我今日成日係公司開工, 想睇下現場氣氛都唔得 ~ :019:

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-7-2 11:30 PM 發表

咁都好, 起碼都總算叫有 "收獲" :005:

我今日成日係公司開工, 想睇下現場氣氛都唔得 ~ :019:
今日都唔算勁多人....不過多左好多女仔同師奶仔....氣氛算係ok...

引用:
原帖由 陳雄明 於 2006-7-2 11:22 PM 發表

版主都幾好野喎...哈...咁版主係馬場留到幾耐呀...因為我都係係新聞睇番個情況咋...我見到韋達著住"好利威"既綵衣好開心咁...哈...anyway...今個馬季咁樣又結束...對於自認愛馬既我又要展開2個月空洞既生活啦...:010:

前往最後回覆