上一頁下一頁
發新話題

[seed]東京巴士案內2

收藏  |  訂閱
70  7.2k

冇種喎~reseed plz

引用:
原帖由 SanjiBB 於 2006-7-7 01:00 PM 發表
冇種喎~reseed plz
RESEED PLX!!...:010:

冇seed喎. 點搞 !?

引用:
原帖由 rabbitchau 於 2006-7-7 11:52 PM 發表
冇seed喎. 點搞 !?
Sorry ar~:013:今晚同班舊同學聚舊夜左,依家uploading,請各位靚仔們再試吓吖唔該!!~

Please reseed, Thanks!!!

我連左成兩日都連唔到線

唉~

你又係咁叫人重試但之後又一堆人話d/l唔到
好似又比人搵笨咁0.01kb/s都話算la,而家重要連唔到就真係....

查實有幾多個人係d/l到既出黎回下la

我連左成兩日都連唔到線

唉~

好似又比人搵笨咁0.01kb/s都話算la,而家重要連唔到就真係....

又唔見你個個winning down唔到

街機好像很難的???
有多大容量??

引用:
原帖由 HODBT1234 於 2006-7-8 06:02 AM 發表
我連左成兩日都連唔到線

唉~

又唔見你個個winning down唔到
:006:我真係有upload架!!!但係download d人唔多,download就走人......我依家只見到2個人但係一時連到,一時又唔得...我放得出黎都係想大家都有得玩.....我冇想過搵你地笨架......咁人地一去完街一番屋企就開機upload啦.......嗚嗚...:010:

唔該各位download成功的哥哥幫下我....回個帖以示我清白吖.....唔該!!

附件

up.rar (112.06 KB)

2006-7-8 15:22, 下載次數: 85

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆