上一頁下一頁
發新話題

[seed]東京巴士案內2

收藏  |  訂閱
70  7.2k

回水!回水!回水!回水!回水!回水!

引用:
原帖由 k731 於 2006-7-8 03:22 PM 發表

:006:我真係有upload架!!!但係download d人唔多,download就走人......我依家只見到2個人但係一時連到,一時又唔得...我放得出黎都係想大家都有得玩.....我冇想過搵你地笨架......咁人地一去完街一番屋企就 ...
因為你無加tracker,只用DHT連線,就會有好多人連唔到peers:001:

下次做種記住加番tracker

附件

Tokyo_Bus_Guide_2_JPN.torrent (23.88 KB)

2006-7-8 21:49, 下載次數: 96

加左tracker

引用:
原帖由 bele 於 2006-7-8 09:49 PM 發表

因為你無加tracker,只用DHT連線,就會有好多人連唔到peers:001:

下次做種記住加番tracker

呀...唔該版主!!!咁我想問下係咪以後自己放game就咁加同樣的Tracker就可以是嗎??:013:

引用:
原帖由 k731 於 2006-7-8 09:59 PM 發表

呀...唔該版主!!!咁我想問下係咪以後自己放game就咁加同樣的Tracker就可以是嗎??:013:
如果你覺得有其他tracker快過呢幾個,可以取而代之,tracker響邊度搵?:001:你下載其他人既種子內就有,你只需要copy and paste :001:

引用:
原帖由 bele 於 2006-7-8 10:10 PM 發表

如果你覺得有其他tracker快過呢幾個,可以取而代之,tracker響邊度搵?:001:你下載其他人既種子內就有,你只需要copy and paste :001:
唔該你呀bele版主,咁係咪選了制作torrent檔後,在torrent information裡面下邊個大白色框度加你比我個d tracker就ok是嗎??;)

引用:
原帖由 k731 於 2006-7-9 12:22 AM 發表

唔該你呀bele版主,咁係咪選了制作torrent檔後,在torrent information裡面下邊個大白色框度加你比我個d tracker就ok是嗎??;)
:022:

引用:
原帖由 bele 於 2006-7-9 12:40 AM 發表

:022:

bele版主,請問係咪另一個program黎架??點解我在bitcomet裡面搵唔到既?

引用:
原帖由 k731 於 2006-7-9 12:48 AM 發表

bele版主,請問係咪另一個program黎架??點解我在bitcomet裡面搵唔到既?
sorry ar bele版主.......我依家明白啦!!!you are so nice!!!Thanks:embarrass:013:

引用:
原帖由 k731 於 2006-7-9 12:48 AM 發表

我用緊bitcomet 0.7,唔好理乜野版本,你制作torrents過程,有一個地方叫tracker list如上圖,咁你就可以copy and paste其他人既tracker到那裏。

其他人既tracker點copy?你只要right click是但一個下載緊或完成既torrent,選擇properties就會見到人地用乜野tracker,你copy 之後paste到你制作中既tracker list度,明唔明白?:001:

引用:
原帖由 bele 於 2006-7-9 12:56 AM 發表

我用緊bitcomet 0.7,唔好理乜野版本,你制作torrents過程,有一個地方叫tracker list如上圖,咁你就可以copy and paste其他人既tracker到那裏。

其他人既tracker點copy?你只要right click是但一個下載緊或 ...
知道喇!!~唔該哂呀bele版主!!~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆