上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 03:20 PM 發表

-我買1-2-7-10
岩岩呢場真係好睇...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 03:43 PM 發表

哈...你咁開心...莫非你中左3T???:097:
你上次話想估我中唔中3T/安慰獎姐.....
0甘中左小小安慰獎咪報下喜囉.

不過實比人話我太傻佬...... 中左10注 $20, 係 頭尾關呀!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 03:43 PM 發表

但唔好買:071:

引用:

呢場隻 2 影贏左有無搞錯呀???:044: 有眼睇都睇到係 8 先過終點:025:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 03:48 PM 發表

你上次話想估我中唔中3T/安慰獎姐.....
0甘中左小小安慰獎咪報下喜囉.

不過實比人話我太傻佬...... 中左10注 $20, 係 頭尾關呀!
哈...你係得既...不枉我睇好你...:096: ....終於都算標番個尾會....恭喜恭喜....:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 03:49 PM 發表

但唔好買:071:
今日d馬有邊場真係好賭架...係掛住個煞科名義去呃下人錢架姐...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 04:06 PM 發表

哈...你係得既...不枉我睇好你...:096: ....終於都算標番個尾會....恭喜恭喜....:071:
幾有你心呀, 特登用成張金牛豁出去架! :097:
(其實係幾有博士心至真, D 激漲法!)

尾場歡騰先鋒雙膽, 壓線嗌得好辛苦!
不過又有D唔抵...... 決定用第二關做傻佬, 冷膽拖五腳, 中晒腳. :043:
可能學人話齋, 通常剎科日3T 偏向派錢掛...... 祗怪自己唔信.

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 04:25 PM 發表

幾有你心呀, 特登用成張金牛豁出去架! :097:
(其實係幾有博士心至真, D 激漲法!)

尾場歡騰先鋒雙膽, 壓線嗌得好辛苦!
不過又有D唔抵...... 決定用第二關做傻佬, 冷膽拖五腳, 中晒腳. :043:
可能學人話 ...
係呀...通常都唔留...佢不如走去派餅仔派晒佢算鬼數...

有邊個心都一樣姐...最緊要有錢贏...隻"線路精英"都攪到小弟今日幾傷下...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 04:34 PM 發表

係呀...通常都唔留...佢不如走去派餅仔派晒佢算鬼數...

有邊個心都一樣姐...最緊要有錢贏...隻"線路精英"都攪到小弟今日幾傷下...:096:
其實我係估頭關熱0既, 用6,7 雙膽拖10隻...... 點知就係呢關整隻冷腳出黎.
所以我自己買次關係冷0既, 亦大錯特錯. :046:

港島呢邊0岩0岩落好大雨..... 唔知尾場之前舊雲去到沙田未呢?

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 05:07 PM 發表

其實我係估頭關熱0既, 用6,7 雙膽拖10隻...... 點知就係呢關整隻冷腳出黎.
所以我自己買次關係冷0既, 亦大錯特錯. :046:

港島呢邊0岩0岩落好大雨..... 唔知尾場之前舊雲去到沙田未呢?
答番你先...沙田呢邊仲頂得順...應該...應該可以捱到尾...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆