上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

話口未完...我呢邊就頂唔住啦...唔知馬場那邊落得未...:044:

玉蜻蜓搞掂喇:098:

最後一場買咩好??

最后一场跑出咩啊?

引用:
原帖由 8602015 於 2007-7-2 05:58 PM 發表
最后一场跑出咩啊?
老友...尾場跑7-4-2-14呀.....:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 11:30 AM 發表
第11場 6.聲威旺  12.1.9.
02.搏得威---於現時評分再跑田草1400米必要淋地之助方有大作為,但今賽似是而非的對手比比皆是,如不作保留可以拼入3-6名。:027:
03.大將風範---上仗睇準一擊即中食得好飽,今次勁加11磅再戰,如場地正常則形勢不再有利,拼盡亦只位置之才而已。:035:
04.鐳射寶---評分巳盡之馬,上仗位好走入第4巳算不俗,今次排位不利下應該蝕得起,估計三甲無望了。:026:
06.聲威旺---下季有望成為(蘇大師)旗下一哩皇牌之後選馬,經上仗1200米休後熱身後,箭頭明刀明槍早指今場,埋門暗火湧現勢如破竹,而原本同場唯一的對手[企硬精神]亦嚇至漏夜潛逃,而剩低的只有一班未識死的無知靚仔及幾件一心來運桔的搬運工人,則今場既賀回歸個人表演賽一切似乎大局巳定,如果仲有三倍就真係要多謝中央送既大禮了。:131:
07.我來也---係運桔既一班搬運工人之中,竟然搵到一個連身份証都無既內地自由行人士。:096:
08.快活莊主---如果有傷殘馬匹大賽,佢可能巳經做左馬王。:122:
10.風雲遊子---係一班未識死的無知靚仔當中,唯一搵到一個願意幫手運埋桔就係呢個靚仔了。
13.長勝福將---今次佢參演既角色係,(運桔搬運工人A)。:020:
14.赤胆雄心---今次佢參演既角色係,(Q版紙版警察)。:004:
博士...中央派個無身份証既運桔工人送禮畀你,收到未呀:030: :044: :096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 06:47 PM 發表

博士...中央派個無身份証既運桔工人送禮畀你,收到未呀:030: :044: :096:
撞岩落大雨..唔好彩囉...:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-7-2 06:48 PM 發表

撞岩落大雨..唔好彩囉...:030:
我今日都買左兩隻跑包尾,
都係高難度動作:023: :071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 18:47 發表

:096: :096:...........佢實收到啦!!尾場開隻"內地自由行"出黎.........我相信佢成個口已經都係"桔"啦!!:071: :071:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 15:48 發表

你上次話想估我中唔中3T/安慰獎姐.....
0甘中左小小安慰獎咪報下喜囉.

不過實比人話我太傻佬...... 中左10注 $20, 係 頭尾關呀!
勁..................啊!!恭喜恭喜!!下次試下等我再激一激你......正獎都有得中啊!!:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆