上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:31 PM 發表

最後簡直係搏爆而亂買...連紙板警察都買番個番去....搏佢黎個石破天驚...:096: ...點知真係驚呀...不過驚左去第2隻度...:096:
哈...落咁大雨個[紙板警察]係水面上飄下飄下,都有機會飄贏架....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 10:48 PM 發表

哈...落咁大雨個係水面上飄下飄下,都有機會飄贏?
可惜佢飄錯左方向....我唔記得左...警察係要係"非法入境者"後面追佢架....:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:43 PM 發表

咦..估唔到呢場kuskit兄同我一樣都有留意下隻5喎...不過我就冇買到既...:097:

冇隻1而冇左呢條3重彩真係好唔抵...kuskit兄睇得真係通...知道第2名只係2隻馬之爭...

不過隻12上次真係贏一場近5班水 ...
哈....唔係睇得真係通....其實我買三重彩經常會將自己認為最穩健果兩隻指定係第二名,例如第四場4.5.9.14>4.14.>1.4.5.8.10.11.13.14.:097: 第五場1.4.6.7.>4.7.>1.3.4.6.7.9.10.11.13.咁買...:097: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:54 PM 發表

可惜佢飄錯左方向....我唔記得左...警察係要係"非法入境者"後面追佢架....:096:
最後因為知道(自由行)原來係合法既,所以追追下就無再追了.....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 10:07 PM 發表

哈....出到5號紫紅色大字,信心當然十粒星啦。:097: 而隻聲威旺]因為主要對手巳經退出,更成為大眾首選之才,所以投注價值相對較底只值9粒星,而最後一場大雨亦成為最佳的落台階了.... :096:
你係咪即係話就算唔落雨, 隻聲威旺3.5 倍都唔值搏??!! :035:

早知找你傾下先買3T 啦, 我地加埋中晒3關......:028:
其實我頭關點解揀左6號做膽, 係因為老婆買左本週刊, 大大段新聞講個馬主姐. :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 10:59 PM 發表

哈....唔係睇得真係通....其實我買三重彩經常會將自己認為最穩健果兩隻指定係第二名,例如第四場4.5.9.14>4.14.>1.4.5.8.10.11.13.14.:097: 第五場1.4.6.7.>4.7.>1.3.4.6.7.9.10.11.13.咁買...:0 ...
唔好意思...恕小弟無知...咁樣買既話通常一條飛要幾多錢...:023:

我好少買3重彩...因為我揀馬擺位唔準...:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 11:04 PM 發表

你係咪即係話就算唔落雨, 隻聲威旺3.5 倍都唔值搏??!! :035:

早知找你傾下先買3T 啦, 我地加埋中晒3關......:028:
其實我頭關點解揀左6號做膽, 係因為老婆買左本週刊, 大大段新聞講個馬主姐. :096:
生果日報都有問佢...佢都話佢開始心急想贏馬...咁神仙都識做啦...:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 11:04 PM 發表

唔係!!...只係話如果係一隻公眾既大熱門馬,就一世都唔會值十粒星!!:025:
呀!!:092: ...傾下先中晒3關...:030: 第六場睇完隻2.號既試閘片段我真係幾有信必架,而10.12就係必揀既配腳,不過唔怕下季仲有大把機會。:041:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 11:06 PM 發表

唔好意思...恕小弟無知...咁樣買既話通常一條飛要幾多錢...:023:

我好少買3重彩...因為我揀馬擺位唔準...:096:
以上條飛E.G. 4 隻 > 2 隻 > 9 隻

兩隻第二.
每隻淨番3隻第一.
每個COMBO 再淨番7隻第三.
所以係
2X3X7 = 42 注.
@$5 --> $210.

我自己覺得, 擺位無話準唔準0既.....
不過博士以上買法理論上幾WORK, 可以話係響基本功上(兩隻穩膽) 加入些少值博率/搏大霧0既元素

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 11:14 PM 發表

唔係!!...只係話如果係一隻公眾既大熱門馬,就一世都唔會值十粒星!!:025:
呀!!:092: ...傾下先中晒3關...:030: 第六場睇完隻2.號既試閘片段我真係幾有信必架,而10.12就係必揀既配腳,不過唔怕下季仲有大把 ...
有時真係唔可以唔信自己睇到既野...話明呢場隻"同歡笑"晨課見毛色一截截...真係唔得...不過我知今日老冼搏殺有心....所以都唔捨得放棄...:097:

2,10,12都係正路範圍馬...但係呢場馬我覺得排名唔係太可以作為日後參考...老實講一個橫掃千軍再加打乒乓已經令到呢場勝負距離拉遠左...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆