上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

10月1日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第3場)6.一切順利---竟然用「嚴水強」真係咩評論都唔使講喇!!:022:・・・只係得番一句權威口缺「好馬有賠率・實買唔會縮」作為理據・有錢使唔哂的朋友不妨小注一試。:014:

第6場)3.玉蜻蜓---實力超班係人都知!!:003:・・・状態只初起亦係人都知!!:014:・・・必成大熱更係無可避免!!:014:・・・但如今仗大熱不勝・難道下仗熱身後再戰會有更好賠率嗎?:014:・・・若然不會有更好賠率我看還是快快贏馬升班後才諗計食大茶飲好了!!:014:

第11場)5.天威---實力強勁・此程亦好・但粗身馬熱身後較好・故今仗只可作配・如無意外下仗才為箭頭所在了。:014:

第11場)13.天域---又一粗身馬・上塲熱身後此仗巳在邊線・而下仗就是開飯的時候了。:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-9-29 01:16 AM 發表

第3場)6.一切順利---竟然用「嚴水強」真係咩評論都唔使講喇!!:022:・・・只係得番一句權威口缺「好馬有賠率・實買唔會縮」 ...
唔好當隻太陽帝國係流先得架,記得上季初出1400 C+3,就一放到底.
再者,薛順強一向鐘意幫徐雨石爆冷,今次跑乾快一定賠率冷.雖然
天域都係放頭,但我覺得太陽帝國唔會俾天域燒乾.要贏一齊贏,
要輸一齊輸.

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-9-29 08:59 AM 發表

唔好當隻太陽帝國係流先得架,記得上季初出1400 C+3,就一放到底.
再者,薛順強一向鐘意幫徐雨石爆冷,今次跑乾快一定賠率冷.雖然
天域都係放頭,但我覺得太陽帝國唔會俾天域燒乾.要贏一齊贏,
要輸一齊輸.
[太陽帝國]係一匹有實力但神神地既馬・而且一向季初特佳・雖然「鄭雨滇」操完唔騎・但今次必有可觀賠率・所以還是支持「FBI2兄」一摶的!!:014:
至於「天域」跑埋今場・下次就係時候開餐啦!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-9-29 09:39 AM 發表

係一匹有實力但神神地既馬・而且一向季初特佳・雖然「鄭雨滇」操完唔騎・但今次必有可觀賠率・所以還是支持「FBI2兄」一摶的!!:014:
至於「天域」跑埋今場・下次就係時候開餐 ...
另外同日仲有一隻馬要'特別'留意,馬名我前一句已經講左,因為上次跑1400已經見有走勢,
今次跑C+3又輕磅小心偷襲成功.

其實睇返閣下既銀行馬已經贏出好幾隻~不過響賽日心水方面往往有所失誤~我諗平注跟win更有利可圖

引用:
原帖由 百事威 於 2006-9-29 12:00 PM 發表
其實睇返閣下既銀行馬已經贏出好幾隻~不過響賽日心水方面往往有所失誤~我諗平注跟win更有利可圖
多謝閣下有留意小弟既銀行馬及提出寶貴意見。
而平注跟win雖可能有利可圖・但只求微利並非小弟賭馬的作風。
因為毎匹銀行馬小弟毎季多只會作出雷霆一撃。
因此錯失一些機會亦係難以避免之事。
目前亦只有一匹「喜皇寶」因小弟未能跟從早前作出的部署行事・
可能巳錯失了今季的一次黄金機會而令小弟覺得有些遺憾。:022:
小弟亦因此作出反思・但耐性始終係賭摶成敗得失的關鍵。:017:
而現時亦只季初階段・很多目標馬匹亦已作出熱身・往後機會還多的是呀!!:014:
請繼續支持!!:007:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-9-29 12:51 PM 發表

多謝閣下有留意小弟既銀行馬及提出寶貴意見。
而平注跟win雖可能有利可圖・但只求微利並非小弟賭馬的作風。
因為毎匹銀行馬小弟毎季多只會作出雷霆一撃。
因此錯失一些機會亦係難以 ...
哈...那次我以為閣下會贏大錢添呀...其實講時講自己咪又係一樣...那場買左"將軍"WP...就正正輸俾自己另一隻愛駒"喜皇寶"...仲要有成6倍左右既分頭...真係去邊度搵呀...呢場馬真係諗番起都好dun氣呀..其他就係上次走漏左"衝鋒槍"囉...睇住佢20蚊唔想買...點知佢亂跑都贏...好彩收尾"俊歡騰"都生生性性...:014:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-9-29 11:05 PM 發表

哈...那次我以為閣下會贏大錢添呀...其實講時講自己咪又係一樣...那場買左"將軍"WP...就正正輸俾自己另一隻愛駒"喜皇寶"...仲要有成6倍左右既分頭...真係去邊度搵呀...呢場馬真係諗番起都 ...
「喜皇寶」類似機會還多的是又何需dun氣呀!!:014:・・・更何況錯失既「衝鋒槍」係得20蚊個D馬呢?:014:

另外如果有朋友認為賭兩倍馬熱D都好過唔中呀・只要「出手夠狠」買1萬賠2萬都唔錯(呀)・・・:022:
或者有朋友認為自己睇馬特別準確只要手上攞住10零20萬・就單係買W,P就可以靠賭馬維持生計(啦)
如持有以上想法既朋友・小弟可以告訴閣下・你很可能巳經踏上了一條危險而最終必敗無疑的不歸路・・・*有必要冷静反思了*・・・:017:

要係馬場成為真正最終贏家・對賽馬的各種知識少不了・出手「夠狠」亦更加少不了。:014:
而大家認為「(1)有膽買一隻兩倍馬1萬大元獨贏的朋友是夠狠呢?:004:」
還是「(2)只有膽買一條過千賠的單色三重彩300大元的朋友是夠狠呢?:004:」
如果你係選擇(2)的朋友・小弟可以告訴閣下・你應不會踏上一條危險而不歸之路而大可放心繼續投注了。:003:
而且還甚有潛質可成為馬場最終的真正贏家了・但説易做難還是要很多客觀因素配合方能成功的。:003:
不太明白嗎?:004:・・・不太相信嗎?:004:・・・不妨靜心想想自己曽否貼中過一條單色三重彩了吧!!:003:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-9-29 01:16 AM 發表

第3場)6.一切順利---竟然用「嚴水強」真係咩評論都唔使講喇!!:022:・・・只係得番一句權威口缺「好馬有賠率・實買唔會縮」 ...
權威賽馬理論「好馬有賠率・實買唔會縮」・信者得求了!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-1 01:57 PM 發表

權威賽馬理論「好馬有賠率・實買唔會縮」・信者得救了!!:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆