上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

3.玉蜻蜓有37元算係咁喇!!:003:・・・以後仲有無呢?・・
下場再跑3班1400咪又有o羅!!:003::003::003:
:014::014::014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-1 03:21 PM 發表
3.玉蜻蜓有37元算係咁喇!!:003:・・・以後仲有無呢?・・
下場再跑3班1400咪又有o羅!!:003::003::003:
:014::014::014:
唉...買左打邊爐wp跑第二,仲要咁樣俾人塞..........

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-10-1 04:27 PM 發表

唉...買左打邊爐wp跑第二,仲要咁樣俾人塞..........
打邊爐都揀到好野呀!!:003:・・・下次有冷野一定要提供俾小弟呀!!:003:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-1 04:40 PM 發表

打邊爐都揀到好野呀!!:003:・・・下次有冷野一定要提供俾小弟呀!!:003:
之後我買左馬無敵wp..結果都係.........
唉...我都係冇大財運...

另外,心福成功贏馬,可喜可賀.

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-10-1 10:04 PM 發表

之後我買左馬無敵wp..結果都係.........
唉...我都係冇大財運...

另外,心福成功贏馬,可喜可賀.
財運依家野毎日都可能在變・所以無乜大不了。:014:
而FBI兄揀馬水準一向都唔錯・所以最緊要係唔好失信心呀!!;)

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-1 04:40 PM 發表

揀到"打邊爐"已經算好好...我買左"驍勇奔騰"...跑第4...真係...哈...好彩...好彩尋日都中番3W...唔係有幾場馬真係...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-2 11:04 PM 發表

揀到"打邊爐"已經算好好...我買左"驍勇奔騰"...跑第4...真係...哈...好彩...好彩尋日都中番3W...唔係有幾場馬真係...
「彩虹兄」星期三有乜心水計得一齊研究下啦!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-2 11:18 PM 發表

「彩虹兄」星期三有乜心水計得一齊研究下啦!!:014:
哈...你上晒岸啦朋友...我上次擺係呢度d貼士全部都輸晒...哈...真係樣衰...不過臨場冇乜時間上黎提供幾隻冷野俾大家呀...聽日番黎睇埋個排位一齊研究下..."黃鑽石"那場有冇乜野心水..."巧奪天工"唔知狀態如何呢...:014:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-3 01:12 AM 發表

哈...你上晒岸啦朋友...我上次擺係呢度d貼士全部都輸晒...哈...真係樣衰...不過臨場冇乜時間上黎提供幾隻冷野俾大家呀...聽日番黎睇埋個排位一齊研究下..."黃鑽石"那場有冇乜野心水..."巧奪天 ...
星期三尾場我捉隻齊歌頌.

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-3 01:12 AM 發表

哈...你上晒岸啦朋友...我上次擺係呢度d貼士全部都輸晒...哈...真係樣衰...不過臨場冇乜時間上黎提供幾隻冷野俾大家呀...聽日番黎睇埋個排位一齊研究下..."黃鑽石"那場有冇乜野心水..."巧奪天 ...
未算上岸呀!!:007:・・・因小弟買得唔細・隨時三日白果就打回原形了!!:014:
"黃鑽石"那場・・・「黃鑽石」排一位必熱上加熱・初出跑八成馬・但此程準鬥志亦好・位置Q膽之選。「巧奪天工 」7歳馬依然評83分太高了:022:・減3-5分落3班・季中先諗會好D:022:。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆