上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 02:12 PM 發表

唔關韋達事,有就彈左出來,一滴都冇:026:
跑第一....由尾數:044: :043:
所以我冇話佢呀...:096: ...馬冇你騎極都係茅架啦...呢場咪有囉...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 02:36 PM 發表

所以我冇話佢呀...:096: ...馬冇你騎極都係茅架啦...呢場咪有囉...:096:
我買隻冷門餐....差d:046:

茅到人地隻馬下年要轉廐 阿志哥今日都冇咩運仔
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 14:36 發表

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 02:41 PM 發表

我買隻冷門餐....差d:046:
你...唔通..."三陽開飯"...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 02:54 PM 發表

你...唔通..."三陽開飯"...:096:
唔係:026:
呢場要告甩,同你打對台

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 03:11 PM 發表

唔係:026:
呢場要告甩,同你打對台
哈...算啦...我個win都好傷啦已經...根本呢場大家都跑到亂晒...:096:

我買左12號重wp....即場補番條2-12連贏....都預左得番個位置收...:097:

2-10有27倍...恭喜...:097:

甩左~~~~

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 03:16 PM 發表

哈...算啦...我個win都好傷啦已經...根本呢場大家都跑到亂晒...:096:

我買左12號重wp....即場補番條2-12連贏....都預左得番個位置收...:097:

2-10有27倍...恭喜...:097:
-我買1-2-7-10

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 11:38 PM 發表

P兄唔好衰俾kuskit兄睇....我支持你...搵次落重本玩1膽拖10腳 2關...都叫中個安慰獎....:096: ...快活谷最多出12隻...如果買左11隻都要輸既話真係...:043:
:098::098::098::098::098::098:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 03:39 PM 發表

:098::098::098::098::098::098:
哈...你咁開心...莫非你中左3T???:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆