上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 06:47 PM 發表

博士...中央派個無身份証既運桔工人送禮畀你,收到未呀:030: :044: :096:
哈....尾場竟然落巨雨真係無乜可以講.....:122:
不如都係講番隻[權威皇牌銀行馬——玉蜻蜓]仲開心啦!!:131: :096:
權威馬經威水版報喜不報憂::097: :098:
11玉蜻蜓---(權威對沖基金) 曾於季初兩擊得手後,認為其於三班負重應會遇上一定阻力,而將其投注評級由[買入]降低至[觀望],果然經過6個月的反覆爭持下依然未能再勝。如今終於衝破三班負重的重要阻力位,則圖表顯示另一新升浪即將展開,而其於三班的兩匹互有勝負既老對手[大富之星]及[翱感]早巳先佢一步征服二班阻力,足証其上班首戰亦只係追回先前既落後而已難度不高,今次乃小休後第三擊,火氣狀態果見及時到位,似乎一切巳在(蘇大師)掌握之中,今次睇準目標乘勇而臨如無意外手到拿來:131:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-7-2 07:32 PM 發表

:096: :096:...........佢實收到啦!!尾場開隻"內地自由行"出黎.........我相信佢成個口已經都係"桔"啦!!:071: :071:
哈....咁大雨就算跑左隻(Q版紙版警察)出黎都唔會覺得出奇啦.....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 08:19 PM 發表

哈....咁大雨就算跑左隻(Q版紙版警察)出黎都唔會覺得出奇啦.....:096:  
10場 4福利之星  13再勝多  11一口田
呢場隻"公眾明星馬"3甲不入就.......自己唸
4福到之星---最近試果課閘幾吸引...騎師只按住彊繩.....隻馬都自動加速:023:
13再勝多----如果無落雨,場地[好至快]呢隻隨時掃哂:071:
11一口田---駔驍之首同主馬....同一日613場"駔驍之首"博失....一口田尾場以13倍跑第2..只輸比臨場係10分鐘內由10倍落到3.8倍嘅"大富之星":029: --"駔驍之首"再出以補中所以"一口田"加上"達達"博殺之心不用懷疑

11場 6聲威旺 3大將風範 9帝聖龍駒 12駿寶 [好至快地]

如果臨場係[黏軟地]有幾隻要留意  2博得威 4鐳射寶 5魄力王

我有睇博士你所以加返隻"蜻蜓"因為場地問題就無左"再勝多":032: 點知........................
11場 更加吾洗講一早坐定定任人魚肉:026:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 08:19 PM 發表

冇啦...早早買定黃金煞科過關....P3X1同W3X4都已經因為落大雨而宣告玩完...一睇都知我地隻野唔曉跑濕地架啦...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 06:51 PM 發表

我今日都買左兩隻跑包尾,
都係高難度動作:023: :071:
有冇覺得應該番去還個神...:096:

季尾連續2次買既馬俾人告甩...我都真係好高難度啦掛...計埋"萬事利"就3次...:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 08:47 PM 發表

4福到之星---最近試果課閘幾吸引...騎師只按住彊繩.....隻馬都自動?br /> 13再勝多----如果無落雨,場地呢隻隨時掃哂: ...
你貼番出黎...濕地...咁你尾場都應該執番條位置Q啦....:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 08:47 PM 發表

4福到之星---最近試果課閘幾吸引...騎師只按住彊繩.....隻馬都自動?br /> 13再勝多----如果無落雨,場地呢隻隨時掃哂: ...
哈....今日跑完頭兩場見時間好快,我就好驚隻"再勝多"會威脅到隻"蜻蜓"了,不過出左街所以貼士無改....:027: :097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 09:17 PM 發表

哈....今日跑完頭兩場見時間好快,我就好驚隻"再勝多"會威脅到隻"蜻蜓"了,不過出左街所以貼士無改....:027: :097:  
算我運氣差...我買左隻做左你既大大文治....:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:16 PM 發表

你貼番出黎...濕地...咁你尾場都應該執番條位置Q啦....:097:
落雨之前買定左:032:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 09:17 PM 發表

一場雨就改變左:034:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆