上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 09:21 PM 發表

落雨之前買定左:032:
我都係呀...輸19個幾馬位那隻...:096:

不過一見落大雨最後拿拿聲補番注飛...因為我地買隻野一定唔曉跑濕地...:043:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:14 PM 發表

冇啦...早早買定黃金煞科過關....P3X1同W3X4都已經因為落大雨而宣告玩完...一睇都知我地隻野唔曉跑濕地架啦...:096:
跑濕地無咁好我都巳經好肯定,所以臨場見落大雨只買左1/3注W睇跑馬就算了,:041:
而今日D馬唔易買,我估今日贏錢既人唔會多了...... :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 09:24 PM 發表

跑濕地無咁好我都巳經好肯定,所以臨場見落大雨只買左1/3注W睇跑馬就算了,:041:
而今日D馬唔易買,我估今日贏錢既人唔會多了...... :096:  
哈哈...言下之意莫非kuskit兄今日開大餐???:096:

冇啦...我2條過關早早買定....都係那3隻馬...6場12...9場1...11場6....wp都有過...即場補飛一蚊都冇買3,6,9...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:22 PM 發表

我都係呀...輸19個幾馬位那隻...:096:

不過一見落大雨最後拿拿聲補番注飛...因為我地買隻野一定唔曉跑濕地...:043:
只可以講時也咩也.......:096: :029:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 09:28 PM 發表

只可以講時也咩也.......:096: :029:
買過關就係咁...大局已定...贏輸都唔會有得即場改變...有辣有唔辣...有時唔變仲正...但係呢幾次就一定唔係...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:29 PM 發表

買過關就係咁...大局已定...贏輸都唔會有得即場改變...有辣有唔辣...有時唔變仲正...但係呢幾次就一定唔係...:096:
今日吾係我地玩嘅日子:032: :028:
尾場我連自己點死都未知:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:26 PM 發表

哈哈...言下之意莫非kuskit兄今日開大餐???:096:

冇啦...我2條過關早早買定....都係那3隻馬...6場12...9場1...11場6....wp都有過...即場補飛一蚊都冇買3,6,9...:097:
哈......係一隻馬身上一季內可以出到[雷霆第三擊],呢隻[玉蜻蜓]都算異數了....:131: :096:
而其實今日係第6場買T2>10.12.>1.5.10.12巳經算成功上水了..........:041:
可惜第6口孖寶2>1.8....150$最後竟然影輸得第三,連安慰都無埋......:029:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 09:32 PM 發表

今日吾係我地玩嘅日子:032: :028:
尾場我連自己點死都未知:096:
如果你係買左落"聲威旺"度既真係冇得講...隻馬濕地同"山東衰馬"一樣...當冇跑過可也...再加上今日大師傅們除左著草大部份都有馬贏...尾場巫記...:096: ...(我自己冇買隻7)...:097:

杜杜贏左隻"蜻蜓仔"之後..."聲威旺"既win已經隨之然灰飛煙滅...:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 09:40 PM 發表

哈......係一隻馬身上一季內可以出到雷霆第三擊],呢隻玉蜻蜓]都算異數了....:131: :096:
而其實今日係第6場買T2>10.12.>1.5.10.12巳經算成功上水了..........:041:
可惜第6口孖寶2>1.8....150$ ...
第6場我係全日最最最嘔血既一場...連條Q都俾人告甩埋....馬就3重彩都揀中晒呀...一蚊都冇得收...呢場今日輸得最甘....:096:

都係隻"再領風騷"同小弟感情最深厚....成季都同佢感情良好...:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 09:40 PM 發表

哈......係一隻馬身上一季內可以出到雷霆第三擊],呢隻玉蜻蜓]都算異數了....:131: :096:
可惜第6口孖寶2>1.8....150$ ...
都估到你會大大大中玉蜻蜓...... (我就輸晒落個DBL 度啦)
半年前你都略略話過呢隻野會回一回氣再上過.
有時點樣去睇呢D馬個部署(上昇軌道)都幾重要.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆