上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:29 PM 發表

買過關就係咁...大局已定...贏輸都唔會有得即場改變...有辣有唔辣...有時唔變仲正...但係呢幾次就一定唔係...:096:
我今日反而逐場賭,只買左兩條過關飛,2,3,4,5,場都比D(怪客)殺左我條三重彩....:026:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 09:51 PM 發表

我今日反而逐場賭,只買左兩條過關飛,2,3,4,5,場都比D(怪客)殺左我條三重彩....:026:  
我買左3條...我地3個夾既一條..跟住w 3x4 同p 3x1都係頭先講6,9,11場那3隻...係6,9場先有補win....尾場唔補...

尾場即場再補飛...就係俾人地一聲"我來也"就開唔到年...:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 09:48 PM 發表

都估到你會大大大中玉蜻蜓...... (我就輸晒落個DBL 度啦)
半年前你都略略話過呢隻野會回一回氣再上過.
有時點樣去睇呢D馬個部署(上昇軌道)都幾重要.
如果我同佢齊齊係同一個場合賭呢場馬個效果都幾攪笑...係最後200既時候一個會大嗌上上上...一個會大叫頂住頂住頂住...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:43 PM 發表

如果你係買左落"聲威旺"度既真係冇得講...隻馬濕地同"山東衰馬"一樣...當冇跑過可也...再加上今日大師傅們除左著草大部份都有馬贏...尾場巫記...:096: ...(我自己冇買隻7)...:097:
  ...
係肉除xx上:096: :035:
尾場 4 同 2 我都有提....2 係有誠意出嚟跑,仲要比佢博到:096: 4 係怕個檔cut吾到埋嚟,不過要贏馬就乜都有可能:071:
隻 7 我吾敢試:071: 一試上癮:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 10:02 PM 發表

係肉除xx上:096: :035:
尾場 4 同 2 我都有提....2 係有誠意出嚟跑,仲要比佢博到:096: 4 係怕個檔cut吾到埋嚟,不過要贏馬就乜都有可能:071:
隻 7 我吾敢試:071: 一試上癮:097:
4號正常場地排檔外移講真要贏隻"帝聖龍駒"簡直係發夢...:096: ....但係一變左場地再加上今日賀賢老哥下半場搏殺一條龍又另計...細心睇番...呢場之前既"乖巧"..."再領風騷"...同埋"再勝多"都不勝有位...所以個人覺得"鐳射寶"那場評級要調升....我仲買左佢20蚊win添...最後一步先俾人一聲我來也就...:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 09:48 PM 發表

都估到你會大大大中玉蜻蜓...... (我就輸晒落個DBL 度啦)
半年前你都略略話過呢隻野會回一回氣再上過.
有時點樣去睇呢D馬個部署(上昇軌道)都幾重要.
哈....出到5號紫紅色大字,信心當然十粒星啦。:097: 而隻[聲威旺]因為主要對手巳經退出,更成為大眾首選之才,所以投注價值相對較底只值9粒星,而最後一場大雨亦成為最佳的落台階了.... :096:
另外我都差小小中3T安慰獎,頭關4.6.7最後揀左4.7雙膽......次關2.10雙膽....尾關雙膽1.8,就係咁無得同你分身家了....:122:  :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 09:51 PM 發表

怪客---劫貧濟富:096:  我地嚟"羅賓漢"去左邊:043: :043:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:06 PM 發表

4號正常場地排檔外移講真要贏隻"帝聖龍駒"簡直係發夢...:096: ....但係一變左場地再打N...:096:
買佢全餐Q就發了,:023: 另外馬季結束了,有無邊隻馬係你睇的得比人地更高或比人地更了解既私家銀行馬呢?:041:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:06 PM 發表

4號正常場地排檔外移講真要贏隻"帝聖龍駒"簡直係發夢...:096: ....但係一變左場地再打N...:096:
今日"自由行"大哂:041: :071: 大到可以"打橫行":096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 10:12 PM 發表

買佢全餐Q就發了,:023: 另外馬季結束了,有無邊隻馬係你睇的得比人地更高或比人地更了解既私家銀行馬呢?:041:  
一定有...以我地呢聽成日自命睇馬能力高既人...一定會搵d野令自己變得特別出神入化...不過暑期之後要執執先再list到出黎...:097:

條連羸3649蚊...我肯買多隻4串6既話齋尾場我已經成為今日既萬元戶啦...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆