上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.3k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 10:12 PM 發表

今日"自由行"大哂:041: :071: 大到可以"打橫行":096:
佢地爭住去拿那些馬王模型...所以迫到我地乜野氣都冇...又唔又唔...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 10:07 PM 發表

怪客---劫貧濟富:096:  我地嚟"羅賓漢"去左邊:043: :043:
怪客1竟然係1.金獅....怪客2又竟然係12.第一....怪客3係13.勁財.....怪客4則係10.幸運....而以上.3.4.5場既怪客更全部都有指定第三名...:029: :043: :026:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 10:19 PM 發表

怪客1竟然係1.金獅....怪客2又竟然係12.第一....怪客3係13.勁財.....怪客4則係10.幸運....而以上怪客更全部都有指定第三名...:029: :043: :026:
"金獅駿將"唔係跑第3咩???咁應該有贏架指定第3...:023:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:19 PM 發表

佢地爭住去拿那些馬王模型...所以迫到我地乜野聲氣都冇...又唔威又唔旺...:096:
睇到我:096: .....本港&國內同胞自相殘殺:030: :096: 救命呀:032:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 10:27 PM 發表

睇到我:096: .....本港&國內同胞自相殘殺:030: :096: 救命呀:032:
最後簡直係搏爆而亂買...連紙板警察都買番個番去....搏佢黎個石破天驚...:096: ...點知真係驚呀...不過驚左去第2隻度...:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 10:19 PM 發表

怪客1竟然係1.金獅....怪客2又竟然係12.第一....怪客3係13.勁財.....怪客4則係10.幸運....而以上怪客更全部都有指定第三名...:029: :043: :026:
呢d"怪客"害死好多平民...當然抱括"小弟":046: :043:
下季一定仲有大把:046: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:31 PM 發表

最後簡直係搏爆而亂買...連紙板警察都買番個番去....搏佢黎個石破天驚...:096: ...點知真係驚呀...不過驚左去第2隻度...:096:
最後一刻我連注都未落就無得睇:030: :046:
跟手即刻買點知為時以晚:032: :096: :043:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:21 PM 發表

"金獅駿將"唔係跑第3咩???咁應該有贏架指定第3...:023:
哈....唔好意思,呢場T買左3.5.11.12.>3.12>3.4.5.6.9.11.12.....唔知點解無要到隻1.至真....:122: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 10:39 PM 發表

哈....唔好意思,呢場T買左3.5.11.12.>3.12>3.4.5.6.9.11.12.....唔知點解無要到隻1.至真....:122: :096:
咦..估唔到呢場kuskit兄同我一樣都有留意下隻5喎...不過我就冇買到既...:097:

冇隻1而冇左呢條3重彩真係好唔抵...kuskit兄睇得真係通...知道第2名只係2隻馬之爭...

不過隻12上次真係贏一場近5班水平既4班賽而已..呢隻野真係...嚇親人..:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 10:39 PM 發表

最後一刻我連注都未落就無得睇:030: :046:
跟手即刻買點知為時以晚:032: :096: :043:
我都服左亞記...竟然可以煞科尾場都cut左佢唔播...:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆