上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
90  148.3k

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-7-7 22:44 發表

怕唔怕呢煲係 "老火湯" :014:
哈哈!!你識"羅博士"的日子尚淺呀........小心食物中毒呀!!:020::020:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-7-17 21:56 發表

年青人有的是青春・如一舖去盡後即使失敗了:010:・大不了從頭再黎過。;)
但你家父所要考慮的問題和責任則大得多了・所以有時謀定而後動亦未尚不可。;)
正所謂人年幾越大:022:・則膽量 ...
嘩....好有"好爸爸"風範.....教仔咁教.....果然係為人父母...:014::014:
講真....除了賽馬之外,睇黎我都要向你學習點樣做個"好爸爸"了.....:013:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-3 01:12 發表

哈...你上晒岸啦朋友...我上次擺係呢度d貼士全部都輸晒...哈...真係樣衰...不過臨場冇乜時間上黎提供幾隻冷野俾大家呀...聽日番黎睇埋個排位一齊研究下..."黃鑽石"那場有冇乜野心水..."巧奪天 ...
佢更係未上岸啦.......羅博士D「權威十粒星」都仲未出現.........:003:有排到未到岸......:022:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2006-10-28 17:16 發表

下?!?!?!?!
即係你想做村長, 軍師定皇帝姐?
緊係皇帝啦.....:013:

羅博士,我有馬要問啊.......

第四場,"活力寶蹄個細佬"點睇?狀態有幾多呢??

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-18 22:32 發表

哈・・・如果你只係想捉到隻鹿便滿足・:023: 而從來未諗過或尚試過要去脫隻鹿角・:035: 咁當然一世都唔識得脫角啦!!:071:
其實12月份的貼士比賽巳經係一個很好的敎才 ...
完全講得冇錯!:036:

我係十二月份既貼士比賽一開始就諗住由頭到尾利用"混合過關"既威力橫掃整個比賽舞台......:098:
點知月頭我公司我既部門就遇上十年難得一見的"大地震":028: .....
搞到我頭都爆......連上網既時間都冇晒......:026: 更何況刨馬.......,
就係咁,在第三次賽事就用上我以為會中的投注策略簡單直接的"位置過關"盡地一煲......結果..........:043: !!

就算你係一個經驗老到,身經百戰的專業馬迷,當你以為可以簡簡單單命中的時候.....世事總會冇絕對....總會令你大吃一驚的!!:025:

提外話:
羅博士,今個月澳門豪華歡樂之旅諗住幾時去.....今日見到報紙......888蚊就可以由旅遊塔跳落去....:030: ,
肯定俾我既混合過關3x7連過二關而第三關影相輸鬼左咁刺激,我等左好耐啦....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-19 00:13 發表

哈・・・你係「權威賽馬大學」一級榮譽生・當然擁有特殊視力・可以睇到一般人睇唔到既野啦!!:041:
但仲使你有陰陽眼・話比人地聽黎個世界真係有鬼架・:044: 但 ...
好提議!.......有得諗!:036: 估唔到個晚飲完真係會有下文發生.....上佢屋企冇問題,但係佢老婆會唔會......?:044:

想當年,找"狂人"玩通頂仲難中過六環彩......而家仲做埋老襯......玩唔玩得暢快架??:096: :096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2006-12-19 10:03 發表
How to register 「權威賽馬大學」? :122:
有錢、有膽色、有特殊能力通通都冇用!!:096: :096:

入學條件只有一項!!必須能夠整晚通頂....廢枕忘餐咁八隻....直至筋疲力盡、體無完膚,方可成為「權威賽馬大學」榮譽學生.......!!:028: :028:

羅博士,我有馬要問呀.....:025:

三場 9,大師傅(我最想知牠的狀態去到幾高??)

及

六場 1,榮進寶寶(唔知133磅頂唔頂得順呢?狀態去唔去到九成呢?)

引用:
原帖由 百事威 於 2006-12-24 19:09 發表
kuskit兄~你愛駒蓮華生輝點睇?~覺得難尋敗理~我想重注
千祈唔好!!:025:

上次你如能及早看穿此馬實力......(如何能早人一步洞析馬匹的真正實力、路程適性)(權威賽馬理論第三章第二節....):097: :097: ,今次再買玩下都冇乜所謂!!

但如上次冇買到而走寶....今次純粹重注追寶尾的話,你真係要諗清楚呀!

上次跑完係人都知超晒班.....但賠率足足有成6倍.....全無對手而賠率又有6倍以上既馬,一季唔會有好多隻!
雖然今次再跑我個人覺得都冇乜對手.....但起碼今次隻馬已經冇左新鮮感,升班對手又唔同晒,加上賠率又熱到....:138: ....,要重注真係博唔過!:030:

上次我都中唔少(淨買W),今次我都會買,但只會買指定三重彩 或 Q膽拖腳過關玩下算!!要我用上次重注贏返來的再推多次....我一定唔會做的!:086: (權威賽馬理論最終章第一節) (好馬有賠率先好出手!):098: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆