權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
33  148.3k

俾兩隻冷腳大家諗諗...

上海之友

洋洋自得

阿華哥講野好似黃興桂咁o既....:071: :071: :071:

至勇名駒又頭到尾都過唔到電光火力....:028: :028: :028:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-8 01:11 發表

買4班質新馬真真要把握機會啦...跑到季中後好多都已經上晒去...到季尾就會剩番一堆唔多得既係度捱架啦...:023:

哈...今日冇馬貼先貼到呢場姐...講真呢組馬真係唔值留意...:044:

睇番尾場冠軍騎輸 ...
果邊廂隻再戰群雄上次熱門混吉,今次冷門就如狼似虎,好難唔惹聯想...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-8 01:17 發表

一個解釋...呢隻馬再番跑1400落腳可能已經轉慢....再?..咁"俊歡騰"唔知又跑唔跑呢...:071:
俊歡騰跑千八果場唔知搵咩馬同佢跑lu...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-8 01:19 發表

上次隻"再戰群雄"根本就係亂跑....仲要再俾粒黃膽石頂鬼埋出去....完全用唔到最佳...且戰且走既戰略....唔輸得遠就難....可以撲番上黎令小弟有d驚喜...所以認定隻馬top fit...同埋唔知你有冇留意 ...
我冇睇到咁detail,只知道上次根本係亂q咁黎,而隻馬千四準到飛起,冷門翻兜合情合理,唔係排位太差鹿死誰手都尚未可知...:028: :028: :028:

呢場先睇到開心真係咁犀利,但人地已經趙左兩鋪,進退兩難...:028: :028: :028:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-8 01:31 發表

冇啦...下次30幾蚊馬...贏左都冇用...等佢輸番場或者有其他明星味更重既馬同場既時候就係黎料之時...還記得"俊歡騰"都有成6倍咁滯嘛....:071:

唔...開心黎緊跑大賽,但今季除左隻冠軍廊之外,都唔似有馬夠東廄呢一對撼,應該無得收卦...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-8 01:43 發表

今季4歲馬又夠分又岩跑打比既講真冇乜邊幾隻...哈...14隻我覺得又係好似湊夠腳咁囉...唔通你搵隻"紙醉金迷"去跑2000會贏得...咁到時真係"及時而出"2世囉....:071:

另一隻4歲馬&qu ...
應該咁講啦,冠軍廊都仲叫俾到希望你,其他果d連希望都冇...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-8 01:48 發表

好似有今季谷草王"真叻仔"跑呀今次...:071:
呢場我反而鍾意開心果喎,不過真係要撼過...:097: :097: :097:

引用:
原帖由 smallfai 於 2007-1-8 01:48 發表

又未必 .. 跑過先至知, 2000M 鬥氣量鬥高質 .. 聖利跑打比都暴得啦
季前對福闖及步步穩一對甚有期望,但一同進度受阻,無計...

前往最後回覆