上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.3k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-9-29 12:51 PM 發表

多謝閣下有留意小弟既銀行馬及提出寶貴意見。
而平注跟win雖可能有利可圖・但只求微利並非小弟賭馬的作風。
因為毎匹銀行馬小弟毎季多只會作出雷霆一撃。
因此錯失一些機會亦係難以 ...
哈...那次我以為閣下會贏大錢添呀...其實講時講自己咪又係一樣...那場買左"將軍"WP...就正正輸俾自己另一隻愛駒"喜皇寶"...仲要有成6倍左右既分頭...真係去邊度搵呀...呢場馬真係諗番起都好dun氣呀..其他就係上次走漏左"衝鋒槍"囉...睇住佢20蚊唔想買...點知佢亂跑都贏...好彩收尾"俊歡騰"都生生性性...:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-1 04:40 PM 發表

打邊爐都揀到好野呀!!:003:・・・下次有冷野一定要提供俾小弟呀!!:003:
揀到"打邊爐"已經算好好...我買左"驍勇奔騰"...跑第4...真係...哈...好彩...好彩尋日都中番3W...唔係有幾場馬真係...

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-2 11:18 PM 發表

「彩虹兄」星期三有乜心水計得一齊研究下啦!!:014:
哈...你上晒岸啦朋友...我上次擺係呢度d貼士全部都輸晒...哈...真係樣衰...不過臨場冇乜時間上黎提供幾隻冷野俾大家呀...聽日番黎睇埋個排位一齊研究下..."黃鑽石"那場有冇乜野心水..."巧奪天工"唔知狀態如何呢...:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-6 01:42 AM 發表
10月7日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第3場)2.天威---上仗走勢矚目・今増程至1600米必更合發揮・論馬機會甚高・但搵食馬今仗對手平平・必成大熱門之一 ...
哈...非常好既分析呀...我地聽日一齊"勁爆力"啦唔好講笑...不過可能14檔都好熱啦..好彩有番隻"精靈戰駒"出黎咩番少少飛...上次其實睇真d一來1000隻馬一定唔岩跑...二來隻馬其實全程俾人地塞左係後面冇跑過....所以與其話真係跑輸不如話純粹遊馬河...個人覺得佢熱完身之後隨時贏得...問題係揀邊場乜野賠率郁手而已...:014:

"熊中雄"嘛...我覺得呢場馬佢就算贏埋"陽光"都唔係乜野出奇事啦...實情呢場係一場極高水準既3班賽事...相對地有多匹明星馬係度...睇下邊隻會進度較好吧...:013:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-6 10:07 PM 發表

"勁爆力"同塲快馬唔多・14檔一様大有機會一放到底;)・但有一個先決條件・就係今塲一定要係大熱門先可以出手呀!!:017:
至於第9塲係一塲非常難買既 ...
我就有少少不負責任咁出左post講貼士啦...哈...其實我覺得各位買第9場既話真係要結合即場形勢既分析...睇下邊個有手影搏馬邊個食穀種...又或者韋達如果之前已經贏左2,3場咁我又會再睇低"陽光"多少少...哈...其實係幾隻馬係度鬥進度...簡單d講...好睇唔好食...可以考慮下向三重彩埋手既...

哈...係呀...就係佢14檔我先更加鍾意...有時快馬係沙田排14檔真係好過1檔...至少放出黎既決心會大好多先...上次佢咁跑真係唔多岩我心水...今次捲土重來吧...:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-15 09:57 PM 發表

洶鶢恣^竟然咁橋會失事・小弟真係無話可説了。:022:
哈...我唔知閣下經過今場點睇..我就覺得"加得勁"呢類馬唔係想像中咁易捉...佢係星味重既馬...所以一定會熱...但係一低過某個分頭佢又會收工...今日仲要放都放唔出...人地放頭那隻"神勇至尊"可以贏甩晒...真係唔知講乜好...雖然我呢場冇買佢...但係都覺得呢場既賽果令我難以想像...(我係講頭馬姐)

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-13 11:22 AM 發表

「爆冷」呢場係熱身賽・你唔吼佢都好容易理解・;)・・・如果(何生)真係費事入馬場・咁就・・・・・:014:
「天仲之寶」熱身後換個曾經騎 ...
但係小弟愚見覺得今日那場賽事最搶眼既一定係"爆冷"...好明顯冇心裝載加完全唔岩路程...但係所有明星熱身馬中衝得最勁就係佢...亦都係唯一一隻可以打破方仔5雄包晒今場頭5名既馬...講真...今日尾幾場馬非常不利後追...佢可以追番咁多令我提高呢隻馬評級好多...絕對係香港國際賽事今年既一大希望...:014:

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-22 02:32 PM 發表
如果唔係喜連風采跑第一的話我都中番場唔使〔食白果〕啦!可能有錢嬴。
我都係呀...買左"企業精神"W...都計過未必係今場架勒...但係估唔到全程大包尾之下追番上黎可以咁有威脅...睇黎馬兒又進一步啦...真係開始有d上季"勝利飛駒"既影子...:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-22 03:51 PM 發表

三重彩真係幾好玩・中一條就夠輸成日了・我毎塲都起碼買一條120$架!!:014:
咁請問通常一日中到幾多場呢平均...哈...我冇咁既本錢玩...不過都想八下姐...有時中一條爆冷既分分鐘過萬真係好過癮...不過我買親都係d熱門三重彩...中左都係幾百蚊那種...主力都係賭W多...:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-22 07:13 PM 發表

平均毎日中2條左右喇!!・・・剛戰好彩D中3條!!:014:
哈...果然厲害...有乜好料通知聲小弟參考下啦...:014:
呢排d勢頭認真麻麻...岩岩泥戰買10蚊"勝德寶"搭"再威王"Q又俾"有聲有色"湯左...哈...
不過岩岩呢次d馬雖然冇乜參與...但係好多場賽果都好正路...
120蚊...我即時諗起就係每場揀4隻去買5蚊注...哈...不過唔知點解覺得而家d馬要係一場入面揀4隻3隻入三甲都好難...:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆