權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
33  148.3k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-8 01:52 發表

"步步穩"今季連跑都未跑過...講乜贏打比...:023:
o岩o岩先操得番咋...:029: :029: :029:

所以要預測邊隻馬入到圍打比都唔係易...山高之流仲興響隻馬三歲贏兩場就話係打比希望:044: :044: :044:

勁好聲近幾場都輸到一步都冇,配主帥都應該仄番鋪先卦...

今日入場唔錯,雖然贏唔到錢都睇到幾多野...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-11 01:07 發表

kuskit兄忙住落飛...好多時即場少見其影子...:071:
轉頭奉上...

場五班千六惡馬甚多,剩係過精選同東莞一對已經唔易...

連冠精英吸引之處正正係鞍上人,睇番上次成條直路都係馬有馬走,人有人騎,節奏全不協調.咁都撲上黎即係馬有啦...:023: :023: :023:

引用:
原帖由 STEVEN0407 於 2007-1-13 09:56 發表
我想問問大家點睇隻國家富強同加得勁, 今次有無機會 ???
國家富強已準備就緒,係睇馬房胃口如何....提一提同廄黑鷹都係全世界捕住,但開糊果鋪都有12倍...總之睇電算機做人...:096: :096: :096:

冷門睇下隻成功皇

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-14 14:44 發表

隻馬有明顯復勇迹像。:131:
呢次寧願全程蝕到嘔都唔肯自己放頭,睇你收到幾時...:041: :041: :041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-19 11:34 發表

好歡迎一齊討論呢個有趣的課題::036:
首先討論一下「寳樹友盈」於試閘中輕輕鬆住走下輕易做出57.8分既快時間大勝對手而回。:041:

問題一:
大家估計賽事中如果全力推騎・可以跑出較試 ...
我認為試閘還試閘,出賽還出賽呢...

真係好的話,試一鋪閘已經足夠,做咩事要試幾鋪俾全世界睇,驚死唔熱???當然隻馬好速度係事實,但一放是否能收???又係問題.

未跑先轟動都係忌忌地...

前往最後回覆