上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
90  148.3k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-10 13:23 發表

有2.5.12步速唔會慢可放心・:041:
而「幻影」係超級泥地狂・:131:
小弟唔貼精選・係因為換人騎既理由唔太充份。:035:
我俾個理由你(純粹個人幻想)......:097: 千三磅馬仔加多133磅上去跑泥地.....分分鐘隻腳插入去泥地度 "蚊" 唔返出黎!!:071: :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-11 01:52 發表
哈.....今日要講件真人真事大家聽・:041: 話説今日小弟跑完第五塲後發現今日運氣唔多對路・:030: 為左安照「權威摶彩口訣」所言(如發現運氣唔多對路時要盡快逃離可以令自己出事既現&# ...
嘩......咁大鑊!!:030: :030:

首先.....初初睇果時真係覺得疑點重重......淨係睇你個肥佬走去參加瑜伽班已經覺得好有問題......:096: :096:

但係識你咁耐又唔覺得你老吹喎........加上你既"間歇性極度失魂"性格又與你極之配合.......:096: :096:

所以我都係會相信你......更加相信"大難不死、必有後福"呢句金石良言......

所以星期三"老虎蟹"都一定訓身跟你買(反正都冇乜時間刨馬.....):071: :071:

我最想知隻小狗有冇事(唔記得左叫乜名.....):027: ,會唔會被大煙焗親 或者 嚇親呢??

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-11 18:54 發表

小狗狗只係焗到有D反應遲鈍・:028: 應無身命危險既・:122: :096:
但間屋就好大陣囉味・:030: 真係難聞到想.......:020:
咁就真係不幸中之大幸了!!!:036:

我都多謝博士先....我今日中左好多條飛......淨係下面果條已經足夠了.....:131: :131:

645718-MAR-2007
16:32
沙田
星期日
孖寶8 場    8 活力金剛
9 場    7 永旺財 $100

$100.00$4,010.00

尾場等退休.......有好多條飛過落去......尤其有條重注孖寶.....7,永旺財 > 1,厚利多 + 8,翱感.......中到就...........:081: :085: :081: :085:

p.s.尾場完全冇步速可計.......我估最後直路時一定好刺激.......:071: :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-18 17:44 發表

唔使多謝小弟・:027: 只需要多謝你自己就可以了・:131:
因為你識得揀信「權威」既眼光・比小弟相馬既眼光更加鋭利!!:131: :036:
哈..........:036: 今日下午趕返屋企賭馬時.....睇完你既心水後......即時令小弟的膽量由"老鼠"級.....搖身一變,變為"大笨象"級數.....:071: 唔多謝你點得啊!!:131:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-18 18:01 發表

有冇好心人同我分享下d好運呀...:043:
跑馬就是這樣的......唔好灰心!好運總會走回你的身邊既!!:025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-18 18:05 發表

嗚....:029: 尾塲乜都唔中・:028: 只有條超熱既六環彩可幸免於難渣。:032: :027: :043:
如我所料......尾場真係好刺激......又要影相分勝負.......差D出唔到聲.....:097:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-3-18 18:00 發表

拿, 如果你真係中左0甘多, 上晒岸的話....... :046:

係時候回"愧"社會喇! :096:
仲唔開基金?!?!$#@%?!?! :122:
有博士一個已經夠殺啦............:096: :096: ,唔駛我出手既!!:025: :025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-18 18:14 發表

哈.....如果今日再有運D打比果場隻「歩歩穩」跑第3・今日就起碼收多5倍利潤了。:131: :036:
"步步穩"上次和今次我都有買.....今次跑完亦都要繼續跟進......但從今仗最後200m時......睇到牠的耐力似乎止於1800了....果一下瞬發力用完就冇........唔知羅拔圖點睇呢?:025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-18 18:46 發表

如果遲D望空可以應付2000米路程・但都係以一哩威力最強。:096:
同意......:036: 入直路時睇見牠拍住"爆炸"時,一騎就過,諗住掂啦.....唔知騎極都過唔到隻"波勾"廊....真係有D失望......!!:026:

我要出街了.....第日再傾!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆