權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
9  148.3k

咁勤力 我都提供返一隻 沈集成馬房o既  喜德寶
初出第一場自視甚高成大熱門,早段力騎全程三疊,敗不足據,而且走劫仍覺稚嫩。
之後一場以大超班馬姿態贏馬已證明質素必超。
其後可能馬仔還未成熟體力有疑問,而且隻馬一打就閃,完全唔可以全力衝刺。
再觀乎其 304 場次o既水準,頭五位o既馬之後已分別連場交出表現水準甚高。
今季三歲轉四歲成熟再進,如果可以改善埋左閃右閃o既毛病,現評 66分 今季應可贏三場。

但明白了亦絶不能怪任何人・只能怪自己事前未想到吧了。
因為賽馬有時就是這樣的呀!!

呢幾句十分之同意,成日見到o的人鬧邊個鬧邊個。

願賭服輸,輸左唔好怨。

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-21 05:56 發表
小弟今日心水,第八場指定位置馬胆三重彩,第一名3.6第二名3.4.6.10第三名1.2.3.4.6.10.11,5蚊買=150蚊
唔駛咁麻煩!
複式馬胆 3 6 拖 1 2 4 10 11 五蚊注 一樣 150

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-23 17:09 發表

我都係咁話,如果場場都買複式三重彩好重皮嘅、如果食白果就死得啦!我都係買指定位置三重彩嘅、假如同場我喜歡1.2.3.4.5.6.7的話、1.2.3是熱門4.5是冷門6.7是大冷門的話、 ...
上次真係失覺晒,無留心咁諗一諗,因為通常唔會咁買。
我通常都係 覺得有死q 場合 先會買指定位置馬膽
第一名 1 2 第二名 1 2 第三名 3 4 5 6 咁買拖晒十隻都係兩舊

乜咁o岩呀!我又係前晚睇完晨操後 mark 低左長驅。
呢場我諗住大注單q
另外 三重彩 第一名 4 10 第二名 4 10 第三名 3 6

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-11-26 12:25 發表

哈...乜咁happy呀...呢排個人唔知做乜鬼唔多精神...當然今日見番d馬仔就精神番晒啦..哈...今個年尾唔知做乜...精神真係差左...有時睇睇下免費台既賽馬直擊都直到我訓直左...莫非咁快就油盡燈枯...
我對呢個話提有o的興趣,因為我今朝睇睇下收費台,無啦啦一訓就十二點先醒 :028:

但第八場有少少意見,新東武士 唔穩陣,果陣水準高但之後贏泥地加左分,對手唔同晒
穩穩陣陣 1.心中有理 拖 7.好有利 8.好輝煌

尾場 我鐘意 6.尚方寶馬 q 拖返 1 3

引用:
原帖由 keith131 於 2006-11-26 17:53 發表
尾場 我鐘意 6.尚方寶馬 q 拖返 1 3
成條直路內閃 騎得幾步 等轉配備再跟進 :030:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-11-30 01:03 發表

哈...冇錯...呢2次係呢隻馬身上其實都控制得宜...已經minimize左個loss...跟住落黎就係maximize個return既時候啦...當呢隻馬去到有另一隻質新馬同場既時候...就係佢發揮"真叻仔"本色既時候啦...同 ...
佢係呢個班呢個分
再同另一隻質新馬同場既時候
一樣會係大熱
尤其香港馬迷今次跑成咁未段有餘勢下場一定追

兩場同路
三場 配腳方面要左 百利寶 無要原小子,原因只有一個 岳頭馬 唔慌叻

前往最後回覆