上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.3k

今次終於唔駛對賭啦第6場..."英明大師"我都好鍾意...因為上次贏既"千禧之光"再出都再跑第2...那場係小弟心目中水準唔差既...不過另一問題就係今次一定好熱...呢個先係我最擔心既...希望告仔全晚只出呢一隻唔係出黎運吉啦...

最同意既都係"有聲氣"...計馬上次跑1650已經睇得出衝落去唔夠勁...同埋好遲先撻得著...睇黎而家一定要跑番1800啦...相對比較遲撻著既馬只會更有利...呢位阿冼貼欄既威力係"步步勇"之役可見一斑...不過買4-6既話要小心好多時東摩都唔埋Q...:032:

"金碧滿湖"同埋"多利到"一隻Top form一隻起緊...前者係驚個路程3-0...後者就驚呢個炬房谷草成日唔知攪乜鬼姐...

"跑得快"點睇???會唔會老葉玩番兜???真係要揀到冷既"超速無敵"同"哲學家"都唔敢完全畫死...膽易腳難既一場...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 05:02 PM 發表

但同塲至少有哲學家及友誼第一都會放頭跑・會唔會有D擔心呢?:041:
哈...係我睇錯定你地是但有人打錯..."跑得好"係尾場..."跑得快"先係"英明大師"那場喎...哈...初步諗住全晚重心都係"英明大師"啦...但係岩岩check一check得番22蚊...似乎縮番注會安全少少...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 06:39 PM 發表

哈...哈:071: 乜唔係講緊"跑得快"咩??:032: :092: :071: "英明大師"22蚊不如買小小孖寳算啦!!:131: :098:
我都好想知喎...睇完攪到我都眼花花...:071:

"跑得好"正如尋晚官方台所講...隻馬上次都已經賺盡黎跑...都跑唔贏"真好野"....不過唔排除佢今次都可以有好形勢...因為"自由武士"放唔出既話又係到佢...不過呢場唔好賭...

冇錯...谷草馬低過25蚊都唔值太過倚重...有樣野叫形勢使然...今日2隻狙擊馬目標而家都係得22蚊...不過"美好祝福"今次贏都未必有我份架勒...

第6口子寶???第7場有乜好介紹???"怡悅"同"鑽石"點睇...一隻好似好番d...一隻上次後上追番個第5都唔錯喎...上面要隻熱既冇理由尾關又射番晒熱門嘛...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 07:15 PM 發表

"怡悅"同"鑽石"兩隻都唔識睇!!:027: :071:
kuskit兄...你話我講乜好...$^$^&*(*^^()..:046:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 11:05 PM 發表

送你一個「慘」字!!:122:  :071:
哈..唔係呀..尾場仲衰呀...黑氣持續啦...尾場買1-3-4Q...1-3-4三重彩...唔知"自然好"係邊度走出黎...:071:

閣下今晚又點呀???有冇大收成???

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 11:24 PM 發表

中左5$三寳・8$六環彩・全日贏1xxx$ 差唔多= 無玩過!!:122: :071:
哈...三寶...唉...跑"鑽石"仲正呀...超級好分呀一定...:071:

估唔到而家一隻"哲學家"都咁好分...

你好過我...唔識我既真係會以為我今日大豐收...事關唔怕話你知...即場我買埋"彈彈神童"架第7場...:071:

但係到頭來...哈...唔識點講...

仲有呀...影低佢啦中左三寶...因為呢張好可能會係絕唱呀...三寶真令人懷念...:023:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 11:37 PM 發表

坦白講我都係見到隻「了不起」咁犀利:023: ・三寶先會揀埋隻「哲學家」!!:097: :096: :098:
我有買呀...我條三寶..

頭關2,4,6,8...次關2,7,9...尾關1,4...你話我係咪寧願"鑽石"贏鬼左佢...:071:

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-11-22 11:37 PM 發表
都估唔到口三寶甘好分,"彈彈神童"同"勁好"講真係看飛先買佢。
"勁好"上次個賽績真係勁既...那場3隻馬都係坐住一班尾馬...既然睇得高"寶樹勁盈"...咁樣同步衝既"勁好"同埋"牛精財星"都理應要睇高番相同既水準...加上今次轉番黎谷草...機會係大d...當然事前我個人都係屬意"勁好聲"多d既...唉...總之就俾"自然好"...

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 11:44 PM 發表

我頭關2.6.7...次關7.8...尾關2.3.4.8・・・如果"鑽石"我咪要輸錢:122: :029: ・依家一齊中最後三寳都幾好呀!!:071: :098:
哈...咁當然而家都好...但係而家到我唔好呢...2-7-9竟然乜都冇買...睇住千幾蚊Q萬幾銀三重彩9萬幾孖T全部係我手上...真係暈得一陣陣...哈...不過我對賭馬呢d睇得都算開...anyway...你地今次收少d...下次就會大勝...我呢d少本生意既...俾我拿番d學費啦...雖然我都有做Part Time...:071:

anyway...下次有乜好料一齊分享...希望可以keep住贏贏贏...

今晚都未竟全功...如果貼晒既去買就真係彩虹之夜啦...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆