各位爸打有窿路嗎?

收藏  |  訂閱
9  527

各位爸打有窿路嗎?

各位爸打       請問如果我洗得起錢     56千呀都可以的話想玩高質女    我意C係頂班課wo   有冇窿路呢?多謝

去馬交

引用:
原帖由 mlcvm 於 2006-7-24 04:28 PM 發表
去馬交
大哥呀你當我新手咩    馬交都唔洗56千啦  去過九万幾次啦      我要頂班課呀?????????

What kind of top cast? Movie Star? Models? Then, 5-6k is not enough.

引用:
原帖由 OOPPOO11 於 2006-7-24 16:12 發表
各位爸打       請問如果我洗得起錢     56千呀都可以的話想玩高質女    我意C係頂班課wo   有冇窿路呢?多謝
56千就想玩高質顶班女啊? "纹" d卦!?

引用:
原帖由 fatpeter198 於 2006-7-24 04:47 PM 發表
What kind of top cast? Movie Star? Models? Then, 5-6k is not enough.
你個問題好好爸打 ................頂班課.......其實好秋像..........models囉...係堅瓱d  wo   !に吾係亂癧架wo

引用:
原帖由 GPTC 於 2006-7-24 04:48 PM 發表

56千就想玩高質�班女啊? "�" d卦!?
爸打你都講得狢       衣家有時有錢都玩唔到d高質女呀       你話大陸沙咀ヌ唔狢我      馬交又去到悶...............

而家都好難搵到top model, demand大, supply少呀

引用:
原帖由 mal2288 於 2006-7-24 04:57 PM 發表
而家都好難搵到top model, demand大, supply少呀
冇偈架     而家比錢個種都要睇彩數           中環d‧女好高質呀   唔通走埋去問佢幾錢咩

呢個好難講喎!有 D 高到你比唔起呀!

前往最後回覆