上一頁下一頁
發新話題

分享--你是處女, 又有自慰習慣. 請進!!

收藏  |  訂閱
73  22.5k

搵個男仔就可以同你解決你而家呢個問題
正過自己搞自己好多

引用:
原帖由 woodland 於 2006-8-4 08:04 AM 發表
如題.

我差唔多6歲左右就開始左....(係咪好早呀?)..
其實我都唔知我點解會識. 有可能係細細個見過....:007:
到我大dd既時候我先明白.
其實我有d怕怕個處女膜會穿, 但so far 我未試過自慰後流血.
我曾經比 ...
i'm more interested in how did your family find out ...

引用:
原帖由 seal612 於 2006-8-4 10:59 PM 發表
唔好聽佢地講啊,第一次應該留比最愛果個,我係男仔都係18都係處,但係我下定決心婚前不做性行為:017:第一次係應該留比最愛既人
if a really good looking girl wanna have sex with you and you will?????

咁細個...??
吾痛嫁咩...??
好舒服咩..??

引用:
原帖由 seal612 於 2006-8-4 10:59 PM 發表
唔好聽佢地講啊,第一次應該留比最愛果個,我係男仔都係18都係處,但係我下定決心婚前不做性行為:017:第一次係應該留比最愛既人
你以為你自己真係超人咩...

引用:
但係我下定決心婚前不做性行為:017:第一次係應該留比最愛既人
溝唔到女安慰自己既藉口

好啦, 如果你最愛既人婚前要求呢?

引用:
原帖由 Miko 於 2006-8-4 10:36 AM 發表
我都覺得應該搵番個bf...
兩個人始終好玩過一個人既..
自己一個自慰完都覺得空虛啦..

支持戒左佢..:014:
有同感...
thx yr support!!

引用:
原帖由 carlcarl... 於 2006-8-4 10:03 PM 發表
咁細個就開始GE?!?!
屋企人見到?!!
WHICH?! AR媽定AR爸?!?!
真係FIND個BF TRY下LA~~~
到時1定戒到GA喇**
成家都知....
我屋企係無祕密可言,不過大家都當無事發生過...:008:

引用:
原帖由 wing017414 於 2006-8-5 09:53 AM 發表
咁細個...??
吾痛嫁咩...??
好舒服咩..??
自慰會痛的嗎...?
我唸ok舒服啦...唔係既我一早就戒左...

順其自然

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆