今日去過沙咀

收藏  |  訂閱
23  4.2k

引用:
原帖由 金山琢己 於 2006-8-22 02:12 發表
你去食快餐???

引用:
原帖由 門小姐 於 2006-8-22 08:05 AM 發表

有,木人巷好多女
thx ~而家去食快餐~最好幾點去食安全d 嫁?

引用:
原帖由 tthk 於 2006-8-22 09:20 AM 發表

thx ~而家去食快餐~最好幾點去食安全d 嫁?
当然中午或下午安全,中午女好少,未睡醒,下午多d。
查封k场主要是无牌及消防问题,巷仔仍然好多女。
另外沙咀衣家只有三间k场、不是两间。

引用:
原帖由 老井 於 2006-8-22 11:04 AM 發表

Thx bro, i will go at this weekend!

依家帶囡去招待所過夜危唔危呢?
聽黎聽去都好似講緊掃骨場K場.

引用:
原帖由 老井 於 2006-8-22 11:04 AM 發表

多謝巴打提供資料~~我試一次中午12 點幾到~~去過一次~食到件唔錯~幾岩口味~真係想再返食多一次!!!!:003::003:【半肥差】~haha~

引用:
原帖由 老井 於 2006-8-22 11:04 發表

帝苑好似話後門入

門口果間我舅父開既~~邊個敢去封= =

引用:
原帖由 人中傑 於 2006-8-25 11:43 PM 發表
0甘你就要多d上黎报料啦。

引用:
原帖由 人中傑 於 2006-8-25 11:43 PM 發表
好把泡.....
照住d brother wor

前往最後回覆