[歐洲賽事] 海法馬卡比 VS 利物浦...(第1個Post) 1:1

收藏  |  訂閱
14  1.5k

海法馬卡比 VS 利物浦...(第1個Post) 1:1

買利記讓球主客和,補番個0:1  冇死喇掛>~? ^_^ :024::013:

美儀姐:007:

我覺得呢場買唔過,唔q買啦:024:

引用:
原帖由 打火 於 2006-8-22 08:32 PM 發表
美儀姐:007:

我覺得呢場買唔過,唔q買啦:024:
熱剌個場知恥近乎勇...應該蠃,但讓到1.5球仲買唔過la!~!:014::014:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-8-22 08:37 PM 發表

剌熱個場知恥近乎勇...應該蠃,但讓到1.5球仲買唔過la!~!:014::014:
http://forum.188channel.com/view ... &extra=page%3D2

剌熱搞到我輸左一皮野:angry:

!@$%%$^^*&(_+_%^%#

引用:
原帖由 打火 於 2006-8-22 08:47 PM 發表

http://forum.188channel.com/view ... &extra=page%3D2

剌熱搞到我輸左一皮野:angry:

!@$%%$^^*&(_+_%^%#
我記得你同我一樣買左黃牌(細)
應該仲有多少嘅:014::014:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-8-22 08:54 PM 發表

我記得你同我一樣買左黃牌(細)
應該仲有多少賫:014::014:
我兩樣都買10000分呀:006:

你...?:angry:

50分''讓球''

750分''黃牌數''

估唔到你都有留意我,我真''榮幸'':007:

我成日見到你開吹水post,我細個仔唔敢回:003:

要想生活好..咪買利物浦 :014:

今晚咁多場..買第二場仲好..:embarrass

支持利物浦無得輸~~~~~~~:017:

呢排唔掂利物浦好d xd

熱刺 對 錫菲聯 有D危......

錫菲聯人腳無乜變加上體力化唔野少....

我覺得熱刺D新人未慣英超踢法!!:022:

仲重要係星期六累我輸左條4串1尾關!!:angry:

前往最後回覆