[其他] ...

收藏  |  訂閱
31  3.4k

...

雖然小弟唔係咩睇盤高手...

但係馬會有一組賠率係會開下盤~~~:014:

就係---主2.1 和3.1 客3.1 or主客調轉都可以~~~

有80%都係開兩個3.1其中一個...

比較黎講冷win會多過和~~~:014:

如果有開讓球...最隱陣當然係買下盤啦~~~

大家不妨留意下~~~唔係成日有架~~~;)

如果大家都有d類似心得~~~不妨留個言呀~~~

有$大家一齊win嘛~~~~:017:

唔係馬後炮!!!我23/8 post此貼~~~25/8-26/8 就能驗證~~~:017:

昆士柏流浪 對 葉士域治 主 2.10 和 3.10 客 3.10 -----客win 3:1

星期六 28  史篤城 對 普利茅夫 主 2.10 和 3.10 客 3.10 ----- 和 1:1

***緊記***唔係100%win架...大家小賭怡情好喇~~~:022:

今日有兩場英超有d似
布力般流浪vs 愛華頓  2.15- 3.1- 3
曼城 vs 樸茨茅夫  2.05- 3.2- 3.1

引用:
原帖由 @DeNnIs@ 於 2006-8-23 06:12 PM 發表
雖然小弟唔係咩睇盤高手...

但係馬會有一組賠率係會開下盤~~~:014:

就係---主2.1 和3.1 客3.1 or主客調轉都可以~~~

有80%都係開兩個3.1其中一個...

比較黎講冷win會多過和~~~:014:

如果有開讓球.. ...
有冇統計過?

引用:
原帖由 h.crespo 於 2006-8-23 06:33 PM 發表
今日有兩場英超有d似
布力般流浪vs 愛華頓  2.15- 3.1- 3
曼城 vs 樸茨茅夫  2.05- 3.2- 3.1
有d似...就唔係啦~~~
布力般流浪個賠率就似會win喇~~~
買少少try下啦~~~:014:

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-8-23 06:35 PM 發表

有冇統計過?
冇正式統計~~~
但係每次一出我都有留意~~~
都有買~~~咁算唔算統計過吖...:022:
我都唔係話100%啦~~~
大約80%度啦~~~

今晚可以驗證下啦~~~

星期五 7  昆士柏流浪 對 葉士域治 主2.10 和 3.10 客 3.10

引用:
原帖由 @DeNnIs@ 於 2006-8-25 03:14 PM 發表
今晚可以驗證下啦~~~

星期五 7  昆士柏流浪 對 葉士域治 主2.10 和 3.10 客 3.10
咁係未買葉士域治下盤呀;)

引用:
原帖由 @DeNnIs@ 於 2006-8-23 07:17 PM 發表

有d似...就唔係啦~~~
布力般流浪個賠率就似會win喇~~~
買少少try下啦~~~:014:
有d似都開和啦,駛咩咁似呀??:005:

好o野! 好料! 今晚照買!

:014:

犀利....真係得喎

前往最後回覆