上一頁下一頁
發新話題

建立撲克會

收藏  |  訂閱
60  3.5k

建立撲克會

都有吾小人愛好(希望吾係爛賭), 小弟想發起攪個會. 自然要有免會費同有活動個種, 有興趣留email.

賭唔賭錢?

我唔係開賭場, 賭唔賭錢當然係會員自己解決.  不過可以話你知, 我正同海外一的公司(都係外撲克會之類)相量, 可能可以取得一些著數給會員. 而你一定有興趣,  如果有愈多人參加著可以取得的就更多. 相反人太少就無得deal.

I'm in!!

Thanks, email to me [email protected]

引用:
原帖由 toplesscat 於 2006-8-23 06:58 PM 發表
都有吾小人愛好(希望吾係爛賭), 小弟想發起攪個會. 自然要有免會費同有活動個種, 有興趣留email.
樓主 我們可以一起 研究賭術 每次帶隊去贏賭場少少錢
我支持你
我之前在香港討論區(s.dxxxx) 果度 試過發起過這類組織 因為沒有人願意企出來做頭 所以最後我也放棄了

回復 #6 frankie_kwok 的帖子

好, 就咁話. 預你入會, 最好叫斉兄弟一, 請留email. 以便有活動時吹雞

引用:
原帖由 toplesscat 於 2006-8-24 08:05 PM 發表
好, 就咁話. 預你入會, 最好叫斉兄弟一, 請留email. 以便有活動時吹雞
不過
請問你幾歲先?
還有你對賭錢贏多還是輸多?
還有你有冇參考一些賭界名人的著作?
唔係得罪
不過Bruce 提過 一些年幾愈大的人 容易比自己的經驗 沖昏頭腦

會有咩活動?

引用:
原帖由 football1233 於 2006-8-24 08:46 PM 發表
會有咩活動?
見議 一起去贏賭場錢
唔好賭自己人錢
定立一個目標 贏一兩千 就報到 之後一起去威
賭會可能有男有女
所以與色情有關的活動 免
最好活動健康 可提升個會質素

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆