上一頁下一頁
發新話題

建立撲克會

收藏  |  訂閱
60  3.5k

引用:
原帖由 toplesscat 於 2006-9-13 09:18 AM 發表
吓, 海外, 即係邊度呀? 做會員當然歡迎, 但如果有活動你點出席呀?
美國~ -o-

有活動既話要撞岩我返HK先黎到丫~ 你地現階段除左稔住搞活動之外仲有咩構思?

引用:
原帖由 whitefirstman 於 2006-9-13 11:18 PM 發表
email: [email protected]
please add me in , thank you
Welcome,

引用:
原帖由 ㊣冬冬㊣ 於 2006-9-14 05:03 AM 發表

美國~ -o-

有活動既話要撞岩我返HK先黎到丫~ 你地現階段除左稔住搞活動之外仲有咩構思?
現在我正制作本會綱站, 希望兩星期內完成. 到時會提供更大私人空間比各會員自己發表同交流, 始終在公開論壇有好多避忌.  

但主要都會攪的會員集會. 但未找到合式地點同方式.

我都想參加~我叫chris
e-mail : [email protected]

引用:
原帖由 chrisng_88 於 2006-9-18 02:35 AM 發表
我都想參加~我叫chris
e-mail : [email protected]
welcome.

我都係覺得出黎玩 live poker game 隨時俾人拉
不過出黎飲下野又冇妨!!

引用:
原帖由 football1233 於 2006-9-18 09:06 PM 發表
我都係覺得出黎玩 live poker game 隨時俾人拉
不過出黎飲下野又冇妨!!
呢個問題真係好大. 玩live 係香港要搵地方吾易, 更吾可能是旦搵人玩, 三吾識七, 中蛇都仲好, 有老千就煩. 所以暫時吾會有局. 都係大家出來交流吓. 不過會有過大海上大船之類集會. 而家忙緊做website. 9月尾前可以做好. 到時會攪的gathering.

我先留低email吧~ 睇下遲下可唔可以其他形式黎參於吧...

[email protected]

引用:
原帖由 ㊣冬冬㊣ 於 2006-9-22 06:24 AM 發表
我先留低email吧~ 睇下遲下可唔可以其他形式黎參於吧...

[email protected]
Welcome, just send email confirmation to you.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆