其實男人究竟係咩動物黎

收藏  |  訂閱
10  952

其實男人究竟係咩動物黎

男人究竟係咩動物黎 ? 我想知 。。。
莫非男人就是一種要人尊重 ~ 愛面子和不懂對女生温柔和只戀權力的動物 ?
吾通呢個世上真係冇好男人咩 ~:010::010::010:

男人係雄性動物...
世間上總有絕種左既男人既

引用:
原帖由 ~雯雯小妹妹~ 於 2006-8-25 03:50 AM 發表
莫非男人就是一種要人尊重 ~ 愛面子和不懂對女生温柔和只戀權力的動物 ?
吾通呢個世上真係冇好男人咩 ~:010::010::010:
你o甘偏激的呀!!!!

世上真係無好男人, 好男人無人要嫁

引用:
原帖由 ~雯雯小妹妹~ 於 2006-8-25 03:50 AM 發表
你一定要男人架咩?

點解你識既男人都係咁架呢?  其他人就開開心心

我係好男人,入得廚房上得大床...
就係因為我對女性溫柔,因為我不眷戀權力....因為我唔嫖唔賭...
我女朋友先走左,佢嫁左俾個粗魯,爛嫖爛賭,不解溫柔嘅男人~~~:010::010::010:
乜野世界啊???係唔係男人唔壞女人唔愛啊???:019:
所以d男人唔願做好男人????:angry:

所以呢, 就算有好男人, 遲早都會變壞男人

引用:
原帖由 Stayr1963 於 2006-8-25 12:34 PM 發表
我係好男人,入得廚房上得大床...
就係因為我對女性溫柔,因為我不眷戀權力....因為我唔嫖唔賭...
我女朋友先走左,佢嫁左俾個粗魯,爛嫖爛賭,不解溫柔嘅男人~~~:010::010::010:
乜野世界 ...
我想知你係咪講真 定係想講佢知好男人都唔一定會有一個好女人
男人唔壞女人唔愛 我諗果d女仔只係因為腦荀未生埋
如果結婚對象係d壞人 大家諗下都知之生ge日子會點
好男人就一定有 我宜家都可以算係
又冇嫖 賭 飲 蕩 吹
又算得上溫柔體貼
又俾d fd話我係24考男友
又俾女友讚無微不至:007::007:
好男人一定會有 睇下你遇唔遇到架jer
如果佢對你咁差 你仲洗乜為佢傷心
希望你下一個獵物就係個好男人啦
仲有 睇清楚先去馬呀嘛  good luck!

引用:
你唔知(男人唔壞,女人唔爰)咩

引用:
原帖由 viclaw 於 2006-8-25 12:04 發表
世上真係無好男人, 好男人無人要嫁
呢句野有d道理....哈

前往最後回覆