[英格蘭] post 4 中 3 強勢推介 (cashed)

收藏  |  訂閱
16  1.5k

引用:
原帖由 唔好嘈 於 2006-8-27 04:41 PM 發表
今日試下跟你
揾番d洗下
多謝支持..記住均注  
琴日只係死左幾場大熱..整體來說都算正路  上盤比下盤多好多
所以今日更加要小心

引用:
原帖由 happytowin 於 2006-8-27 04:03 PM 發表

沒打算做燈   不過黑起上來好難講
總之盡量俾D 穩得來又算好分既強隊  咁大家都敢去博
最重要都係記住  成日咁多波  搵1~2場來玩就好夠  
冇必要買成6 7場  什至更多  串關最多2x1好啦  同埋唔好訓身:024:
我就係忍唔到手所以輸到....:022:
今日買左條三串四,紐記X 漢堡X 基達菲
等陣先諗下買唔買車仔:024:

引用:
原帖由 duli 於 2006-8-27 05:21 PM 發表

我就係忍唔到手所以輸到....:022:
今日買左條三串四,紐記X 漢堡X 基達菲
等陣先諗下買唔買車仔:024:
既然你已經有條3串4 咁就無謂要車仔啦
如果你有留意過, 好多時爆冷係爆足成日, 由日職爆到巴甲
好多人輸左日職, 之後希望夜晚追數, 點知又爆, 之後想凌晨追數
點知凌晨又爆, 最後到巴甲追數, 到時就算正路都好, 已經冇咩資金翻身
就係咁又要去入錢, 所以一日要一條飛就夠啦, 我個人小小見意o姐 ;)

wu樹 wu樹
王子d豬牙win都出埋

引用:
原帖由 happytowin 於 2006-8-27 06:08 PM 發表

既然你已經有條3串4 咁就無謂要車仔啦
如果你有留意過, 好多時爆冷係爆足成日, 由日職爆到巴甲
好多人輸左日職, 之後希望夜晚追數, 點知又爆, 之後想凌晨追數
點知凌晨又爆, 最後到巴甲追數, 到時就算正路 ...
最後都有買車仔,今日唔洗輸:013:
條三串四淨中最冷既基達菲....無錢收=.=
漢堡blacklist左佢先得,成鬼日和波:017:

cashed...easy win:024:

引用:
原帖由 duli 於 2006-8-28 05:00 AM 發表

最後都有買車仔,今日唔洗輸:013:
條三串四淨中最冷既基達菲....無錢收=.=
漢堡blacklist左佢先得,成鬼日和波:017:
:024:  琴日唔洗輸已經好好  
爆完飛腳 再爆飛燕 格拉 漢堡 燕豪 皇馬
所以話輸左唔好即日追 一爆爆成日 ;)

前往最後回覆