[英格蘭] 諾咸頓 對 布里斯托城

收藏  |  訂閱
26  1.3k

諾咸頓 對 布里斯托城

依場真係幾麻煩= =....我都唔知點好 好迷茫 = =

引用:
原帖由 JaCkGolam 於 2006-8-29 05:14 PM 發表
依場真係幾麻煩= =....我都唔知點好 好迷茫 = =
聽日大把波 今日玩下咪算

今日跟你買少少 細 再X 西仔-2.0 2x3玩下算:013:

引用:
原帖由 duli 於 2006-8-29 06:01 PM 發表
今日跟你買少少 細 再X 西仔-2.0 2x3玩下算:013:
應該有機.. 希望你中啦 ;)

細波係唔係好大機會中ya,同埋西維爾標準掂唔掂

引用:
原帖由 牛牛牛牛 於 2006-8-29 07:37 PM 發表
細波係唔係好大機會中ya,同埋西維爾標準掂唔掂
大同細 我認為細機會較大 不過信心冇前幾日果D咁大 所以注碼都細左好多
西維爾..今日90%既人都買..如果佢打真軍..贏應該沒問題
小心佢好似西布朗咁, 打假波...
所以我先唔推.. 今日只宜小注.. 睇落越穩果D先越危  
琴日西布同米堡就係例子了   
70%既人都選近況勁好既西布朗  結果新特蘭反底了
70%既人都會選贏左車仔既米堡 結果米堡俾樸茨大炒..
呢D係我個人意見     希望幫到你

可唔可以講下聽日邊場日本最大機會開大.....日本e排好興開大..

引用:
原帖由 牛牛牛牛 於 2006-8-29 09:00 PM 發表
可唔可以講下聽日邊場日本最大機會開大.....日本e排好興開大..
呢個好難講..我唔係玩開大細  sorry
可能係紅鑽果場  馬會個大明顯比澳門低水好多
不過聽日我買咩就聽日先決定  希望幫到你

我係澳門人,你又知...haha?

前往最後回覆