[其他] 友賽 (取消!!) 4:2 估唔到都贏到

收藏  |  訂閱
11  895

友賽 (取消!!) 4:2 估唔到都贏到

丹麥[0]  
如果大家等得既  等到開波前
仲係做平手低水的話 可以買少少丹麥[0]試試  不過小注好,
因為友誼賽 佢唔洗認真打    回飛至中水\以上的話就放棄
如果唔等得既, 唔建議大家依家去買, 忍一忍手等聽日

希望能夠追番少少 琴日聖保羅果D  

澳門轉左平半高水 呢場和多.所以取消...買左既唔洗驚 應該拎得番錢

4:2  恭喜買左既朋友 :014:

thx brother......hope your tips tomorrow...
J-league...

引用:
原帖由 gone53 於 2006-9-2 12:38 AM 發表
thx brother......hope your tips tomorrow...
J-league...
唉..又會轉平半都有 :006:
唯有等聽日 :022:

丹麥真係贏唔到?
我之前咁諗~~
葡萄牙身為世界盃殿軍,歐國盃亞軍,加上有料領隊史高拉利繼續執教,對比起丹麥連世界盃都入唔到,往績又輸晒比葡萄牙,正路應該開葡萄牙讓波,但馬會仲開葡萄牙平手盤,一睇就知係馬會故意咁開,引人買葡萄牙,可見今場波唔係咁簡單,加上這場只係熱身賽,相信史高拉利會試陣局多,丹麥平手盤我覺得可以一試~~
引用:
原帖由 happytowin 於 2006-9-2 12:44 AM 發表

唉..又會轉平半都有 :006:
唯有等聽日 :022:

引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-2 01:42 AM 發表
丹麥真係贏唔到?
我之前咁諗~~
葡萄牙身為世界盃殿軍,歐國盃亞軍,加上有料領隊史高拉利繼續執教,對比起丹麥連世界盃都入唔到,往績又輸晒比葡萄牙,正路應該開葡萄牙讓波,但馬會仲開葡萄牙平手盤,一睇就知係馬會故 ...
唔係話贏唔到
不過和機會大D
和>主>客  咁嚕

多謝意見,期待您下次心水
引用:
原帖由 happytowin 於 2006-9-2 02:07 AM 發表

唔係話贏唔到
不過和機會大D
和>主>客  咁嚕

贏左,不過賺左幾十 ja><
引用:
原帖由 happytowin 於 2006-9-2 02:07 AM 發表

唔係話贏唔到
不過和機會大D
和>主>客  咁嚕

Good ar,雖然買左好少,不過無野開心得過我世仇葡國雞輸波:014:

哈..估唔到都贏到..下次馬會唔轉的話 都係唔洗咁驚

引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-2 04:02 AM 發表
贏左,不過賺左幾十 ja><
今日贏多幾十嚕 :014:

前往最後回覆