[歐洲賽事] 又係呢條方~

收藏  |  訂閱
20  1.3k

引用:
原帖由 b仔焯 於 2006-9-2 10:36 PM 發表
嘩,原來係波神黎既,咁就要跟下喇
唔好咁講啦~:007::007::007:
大家研究研究罷了~;););)
而家個鐵胆叫緊糊呀~:014::014::014:
鐵胆係買英格蘭<大>4.5球呀~:013::013::013:

其實這場我覺得以色列會贏,不過您又講得幾有道理,祝您好運

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-3 12:39 AM 發表

唔好咁講啦~:007::007::007:
大家研究研究罷了~;););)
而家個鐵胆叫緊糊呀~:014::014::014:
鐵胆係買英格蘭<大>4.5球呀~:013::013::013:
好呀,高士路點睇?

山埃!~!:007:
差少少wo,仲有冇心水呀?:014:
Thank you for sharing!

引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-3 12:51 AM 發表
其實這場我覺得以色列會贏,不過您又講得幾有道理,祝您好運
國寶都係有個句講個句~:007::007::007:
可惜國寶睇錯左~:001::001::001:
唔好意思呀~:011::011::011:

引用:
原帖由 b仔焯 於 2006-9-3 02:35 AM 發表

好呀,高士路點睇?
唔好意思呀~:001::001::001:
一早訓左~:009::009::009:

引用:
原帖由 啟以 於 2006-9-3 10:12 AM 發表

愛沙尼亞(+1)1.68倍,信心指數90%:014::014::014::014::014:  ..........SEVEN HEAD

你今日食左:038::038::038::embarrass:embarrass:003:未 ?:038::038::039::038::038:
啟以兄~如果國寶有乜得罪之處,請多多見諒~:embarrass:embarrass:embarrass
國寶只提供本人ge分析同大家分享~:007::007::007:
冇話一定中喎~
可能令閣下琴晚有所損失~:011::011::011:
國寶講句唔好意思先~:embarrass:embarrass:embarrass

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-3 01:06 PM 發表
山埃!~!:007:
差少少wo,仲有冇心水呀?:014:
Thank you for sharing!
陳美儀妹~國寶唔係俾貼士,只是分析個人見解~:007::007::007:
因此又何來有山埃2字呢?:022::022::022:
國寶有得罪之處望見諒~:embarrass:embarrass:embarrass

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-3 01:44 PM 發表

陳美儀妹~國寶唔係俾貼士,只是分析個人見解~:007::007::007:
因此又何來有山埃2字呢?:022::022::022:
國寶有得罪之處望見諒~:embarrass:embarrass:embarrass
[隨口UP下喳....唔好嬲ar!~!;)
你D post整得好鬼靚,請發多D 帖LA!~!
I will support u!~! :003: :003:

前往最後回覆