[英格蘭] 英甲 (cashed)

收藏  |  訂閱
32  1.3k

引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-2 11:59 PM 發表
您個黑池掂左,恭喜晒~~
死左巴拉福特,好彩我買3串3
我都估唔到巴仔會死 :dumpfound..唯有下次努力

引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-3 12:01 AM 發表
7分鐘失兩球,無計~~
陣間匈牙利果場點睇
呢場應該匈牙利好D  不過信心唔大, 未夠穩  所以我唔會買 :013:
而我亦唔建議你買 :022:

thx,其實這場兩邊都各有捧場客,邊隊贏真係好難講
引用:
原帖由 happytowin 於 2006-9-3 12:05 AM 發表

呢場應該匈牙利好D  不過信心唔大, 未夠穩  所以我唔會買 :013:
而我亦唔建議你買 :022:

羅馬尼亞 2-2 保加利亞
我衰左羅馬尼亞 :022::006:
82分鐘被人連追2球:angry:

黑池+1都贏埋~恭喜恭喜~;););)

me too~~
買親都斷一場,仲要兩場都臨尾比人連入兩球(巴拉福特同羅馬尼亞),
連買波膽都係臨尾比人入變2:5(波斯尼亞),我買左4:0,5:0,5:1同其他贏><
真係黑
引用:
原帖由 duli 於 2006-9-3 04:01 AM 發表
羅馬尼亞 2-2 保加利亞
我衰左羅馬尼亞 :022::006:
82分鐘被人連追2球:angry:

happytown 快d出料,支持你ya...

引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-3 04:53 PM 發表
me too~~
買親都斷一場,仲要兩場都臨尾比人連入兩球(巴拉福特同羅馬尼亞),
連買波膽都係臨尾比人入變2:5(波斯尼亞),我買左4:0,5:0,5:1同其他贏><
真係黑
又係咁呀:006:
FT        Port Vale [1 - 2] Doncaster R.
43'        [1 - 0]        D. Whittaker                
88'        [1 - 1]                P. Heffernan (pen.)        
90'        [1 - 2]                P. Heffernan

近排d波真係玩野~~
好彩我無買,買左卡素爾~~
因為我見維爾港主場贏晒,唐卡士打作客輸晒,都係讓平半,
有d鬼盤feel,所以避左~~
引用:
原帖由 duli 於 2006-9-3 10:57 PM 發表

又係咁呀:006:
FT        Port Vale  Doncaster R.
43'                D. Whittaker                
88'                        P. Heffernan (pen.)        
90'                        P. Heffernan

又黎一場巴西平手盤,開主2:0,仲有6分鐘完場~~
我本來買左$20阿根廷2:0同巴西$20 2:0~~
不過又買唔切,不過買得切主主同客客~~
引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-2 09:07 PM 發表
唔係又係平手盤主贏2:0呀,如果係真係激死我~~
根據之前馬會開平手盤經驗,如果作客一方實力同名氣高d,就多數開主贏2:0~~
如保頓對熱刺,史浩克對雲不,卡迪夫城對伯明翰,計埋這場,真係激死~~
另外我發覺平手盤多數 ...

前往最後回覆